SUHTEENI VAATTEISIIN

*
Olen harvemmin puhunut 'suhteestani' vaatteisiin ja shoppailuun. Muistan, kuinka yläasteikäisenä ostelin vaatteita miettimättä niiden tarpeellisuutta. Jos joku näytti sovituskopissa ihan kivalta, siirryin sieltä oitis kassalle. Ei niitä kaikkia vaatteita tullut käytettyä montaa kertaa ennen kuin ne päätyivät kirpputorille. Viime vuosina kulutustottumukseni ovat (onneksi) muuttuneet. Olen tajunnut, ettei vaatteet tai enemmänkin niiden määrä tee minua yhtään onnellisemmaksi. En myöskään tarvitse kymmeniä farkkuja tai mekkoja. Olenkin koittanut panostaa jossain määrin 'laatuun'. Ei minulla edelleenkään ole varaa käyttää t-paitaan 100 euroa, mutta koitan jättää ne halvimmat ja heikkolaatuisimmat tuotteet kauppoihin.

Kuinka moni teistä tuntee Espritin? Entä kuinka moni teistä on joskus ostanut sieltä vaatteita, asusteita tai kenkiä? Voin kertoa, että tätini on _hulluna_ Espritin vaatteisiin. Käydessämme yhdessä shoppailemassa on meidän kierrettävä jokaikinen Esprit myymälä, ja harvemmin sieltä lähdetään tyhjin käsin :D Tutustuin itse kyseiseen merkkiin joskus lukion alussa ollessani tätini & serkkuni kanssa Tukholmassa ja bongasin sieltä upean punaisen mekon juhliani varten. Se löytyy edelleen kaapistani, ja on loistokunnossa vaikka onkin nähnyt useammatkin pirskeet hehhe..

Espritin myymälöitä löytyy useampi ympäri Suomea, jopa täältä Mikkelistä vaikkei liike kamalan suuri olekaan. Heiltä löytyy myös verkkokauppa, jossa ovat ilmaiset postikulut (mikäli tilauksen arvo on yli 24e) ja palautus! Ei siis tarvitse pelätä, etteikö tilaama tuote sopisikaan vaan sen voi kätevästi palauttaa takaisin ilman mitään ylimääräisiä maksuja. Itse olen ainakin arka tilaamaan netistä mitään, sillä harvemmin kaikki tilaamani tuotteet sopivat.. 1. Täällä <3 2. Täällä 3. Täällä <3 4. Täällä 5. Täällä <3 6. Täällä <3 7. Täällä 8. Täällä 9. Täällä

Keräsin ylläolevaan kollaasiin sellaisia vaatteita & asusteita, jotka miellyttävät silmääni. Näin syksyisin käytän entistä enemmän tummempia vaatteita, ja ainoat 'värit' mitä päältäni voi bongata ovat beige, harmaa ja valkoinen. Tiedän, tylsää.. :D Olen myös innostunut käyttämään erilaisia mekkoja ja hameita legginssien kanssa. Siihen vielä yhdistettynä nahkatakki ja nilkkurit - ja niin on  tyylikäs syksyinen asu valmis! Kokeilin muuten kuvassa näkyvää nahkatakkia Helsingin reissulla, ja arvatkaa olisiko mieli tehnyt viedä se kassalle. Aidon nahkan takia se tuntui päällä niin hyvältä! Järki kuitenkin sanoi, ettei minulla ollut tarvetta nahkatakille.. Edelleen se kuitenkin kummittelee päässäni..

En ole ostanut Espritiltä vielä muuta kuin vaatteita, mutta verkkokauppaa selaillessani mielenkiinto heräsi myös toinen toisistaan upeampia laukkuja ja kenkiä kohtaan. Ostamani vaatteet ovat olleet laadultaan erinomaisia - ne kestävät hyvin pesua eivätkä menetä muotoaan. Tyyliltään vaatteet ovat suurimmaksi osaksi klassisen yksinkertaisia - varmasti siis monen muunkin mieleen! Ehdottomia lemppareita ovat perustopit ja t-paidat sekä neuleet. Vaatteita löytyy vähän eri hintaluokista, mutta niissä on juuri huomioitu tuotteisiin käytetty materiaali ja laatu.

Suosittelen käymään Espritillä tai kurkkaamassa heidän verkkokauppaansa. Voin taata, ettet tule pettymään :)