SUNDAY SNAPS

Tajusin viime sunnuntaina, että viikon viimeinen päivä voikin olla ihan jees. Nuorempana nimittäin ihmettelin suuresti sitä, miten joku saattoi hehkuttaa sunnuntain ihanuutta. Eihän siinä päivässä voinut olla mitään kivaa, koska se tarkoitti viikonlopun loppumista, kouluun paluuta ja aikaisia herätyksiä. Nykyään oon vähän toista mieltä.

Sunnuntait tarkoittaa meille tosi rentoja päiviä, jolloin tehdään kaikkea yhdessä. Niklas on lähes tulkoon aina lauantait pelireissulla, joten on kiva että toisena päivänä viikonlopusta saadaan puuhailla yhdessä (ja siis muutakin kuin koulujuttuja, joita tehdään usein arkisin yhdessä :D) Minkälaisia fiiliksiä sunnuntai herättää teissä?

Viime sunnuntaina nukuttiin tuttuun tapaan vähän pidempään. Hetki sängyssä maattuamme lähdettiin Zazun kanssa aamulenkille ja Niklas jäi keittiöön valmistelemaan aamupalaa. Reissusta inspiroituneena aamupalaksi oli smoothien lisäksi Egg Benedictsejä, joten vähän spessumpaa kuin arkiaamuisin!

Sunnuntait ovat usein sellaisia päiviä, kun ei tehdä kouluhommia ollenkaan. Itse tykkään olla koneella, muokkailla kuvia ja luonnostella joitakin blogipostauksia. 

Innostuttiin (vai innostuin heh) katsomaan paljon hypetettyä Youngeria Katsomosta. Odotukset sarjan suhteen oli ehkä aavistuksen liian korkealla, koska loppupeleissä se ei ollut NIIIN hyvä, vaikka toki kyllä katsomisen arvoinen. Sellaista todella kevyttä hömppää, jota voi katsella vaikka siivoamisen ohella. Vai mitä mieltä te olette, ketkä ovat katsoneet kyseistä sarjaa?

Iltapäivästä innostuttiin lähtemään kuntosalille. Sunnuntaisin tulee treenailtua aika vaihtelevasti ja todella paljon fiiliksen mukaan. Usein silloin teen kevyen treenin, koska maanantait ovat poikkeuksetta aina salipäiviä. Venytellessä jännitettiin samaan aikaan naisten ampumahiihtoa. Urheilulaji, jota tykkään seurata televisiosta kaikista eniten näin talvisin!

Salilta ajettiin suoraan Kontiolahdelle hakemaan autoon jotkut valot ja vitsi miten upea auringonlasku olikaan! Niin nättiä, ettei oo tosi <3 

Harvoin tulee syötyä ranskalaisia ja makkaraa, mutta pakkasesta löytyi sopivasti molempia, joten aika perinteinen sunnuntaimättölautanen. Balanssi urheilun ja syömisen välillä ;)

Tammikuun tavoitteena oli alkaa taas lukemaan ahkerammin ja voin ylpeänä ilmoittaa tämän toteutuneen. Sain äidiltäni Iisi elämänasenne arkitaidoksi -kirjan, jota olen lähes päivittäin lukenut muutaman sivun kerrallaan. Nyt laitoin peräti kolme kirjaa varaukseen, joten tästä tavoitteesta on hyvä pitää kiinni. Unta ei nimittäin tarvitse kauaa odotella parin sivun lukemisen jälkeen. :)

Tää sunnuntai oli kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan sairaan kiva ja rento.