SYKSYN 8 x MUST HAVE -TUOTETTA

Kuvat: Pinterest

Syksy on siinä mielessä pukeutumisen kulta-aikaa, kun silloin pystyy käyttämään melkeimpä vaatekaapin jokaista vaatetta ja asustetta. Oma lemppariasu koostuu tänä syksynä erilaisista mekoista, joihon voisin pukeutua päivästä toiseen. :) Tässä mun kulmakiveni syksyn 2017 pukeutumiselle:

  • Pehmeä, oversized neule. Mihinkään ei ole yhtä mukava pukeutua, kuin johonkin pehmeään, väljään neuleeseen. Se on myös helppo yhdistää kaikennäköisiin alaosiin - niin hameisiin kuin vaikkapa farkkuihin. Vinkkinä tämä postaus, jossa esittelyssä tämän hetken lempparineuleet. ♡
  • Neulemekko. Olen ihan (neule)mekkojen lumoissa tällä hetkellä. Niin mukavia ja helppoja yhdistää erilaisten asusteiden kanssa. Suosittelen! Kaveriksi vain sukkahousut, niin pärjää vielä talvellakin. Itse suosin mustia sukkahousuja, sillä ne näyttävät usein parhaimmalta. :)
  • Ylipolvensaappaat ja varsikengät. Ylipolvensaappaita ei täältä vielä löydy, mutta uudet varsikengät oli pakko nostaa listalle. Saa asuun astetta rennomman lookin, joka tyyliltään ihastuttaa mua tällä hetkellä yhtä paljon kuin siistimpikin pukeutuminen.
  • Muhkea, pitkä kaulahuivi. Kylmällä kelillä on ihana käpertyä paksuun kaulahuiviiin. Nätti huivi kruunaa myös kruunaa asun.
  • Takki. Mulla ei ole tänä sykynä mitään tiettyä takkivillitystä. Nahkatakit ovat edelleen upeita, mutta harmittaa etten ole vieläkään löytänyt aitoa nahkatakkia itselleni. Mun tekonahkatakit vetelevät puolestaan viimeisiä, joten eivät ole enää mistään kauneimmasta päästä.. Myös trenssit iskee edelleen ja alkaahan sitä jo olla villakangastakkiaikakin. 
  • Hame. Neulemekkojen lisäksi uusin villitykseni eli hameet. Nilkkurit tai saapikkaat + neule + hame = pure love.
  • Nahkahanskat. Viime kuussa piti kaivaa huivien ja pipojen lisäksi sormikkaat, sillä tuolla ei enää voisi kuvitellakaan olla ilman hanskoja. Aidot nahkasormikkaat ovat oikea pelastus näillä keleillä :)

Olisi kiva kuulla, miten te tykkäätte pukeutua syksyisin. Löytyykö samoja asioita? :)