VAATEKAAPIN TÄYDENNYSTÄ

Kyllä se on aika taas pakata kesävaatteet takaisin laatikoihin odottamaan ensi kesää. Puolestaan neuleet, kaulahuivit ja takit on kaivettava esille kaappien nurkista. Syksy, etenkin syyskuu, on kuitenkin hauskaa aikaa pukeutua. Sanotaan, että se on pukeutumisen kulta-aikaa, ja olen täysin samaa mieltä! Tekee oikein mieli etsiä inspiraatiota esimerkiksi Pinterestistä, jonka maailmaan saattaa helposti uppoutua useammaksi tunniksi, hups! Haluaisitteko te enemmän asukuvia blogiin vai koetteko ne ihan turhina? :)

Kävimme Niklaksen kanssa kiertämässä Savonlinnan kauppoja viikonloppuna. Joku ihmettelee kuitenkin, että onko siellä muka kauppoja - on toki! :D Usein käymme kolme tuttua ja turvallista liikettä. Intersportin, H&M:n ja Sokoksen haha.. Kyllä näistäkin tekee toisinaan ihan hyviä löytöjä. Nyt esittelen teille syksyn ensimmäiset ostokset, joista osan olen ostanut Mikkelistä ja osan Savonlinnasta.

Siniset farkut // Lee (Sokos) & Mustat farkut // Vila

Kaikista tuskaisin vaate ostaa vuodesta toiseen - farkut. Olen etsinyt omalle kropalleni istuvia farkkuja jo reilun vuoden verran. Ja uskokaa tai älkää, mutta on niitä useat kymmenet tultu kokeiltua. Olen aiemminkin tuskaillut, kuinka hankala alavartalo mulla on. Reidet ja lantio on leveitä, mutta vyötärö kapea. Yllättäen löysinkin kahdet farkut viikon sisään. Oli pakko ostaa molemmat, sillä harvoin löydän useammasta eri mallista itselleni täydellisesti istuvat farkut! :D 

Neulepaita // Vila

Syksyn luottoasu koostuu farkuista, tennareista ja lämpimästä neuleesta. ♡

Kengät // Nike

Olen etsinyt valkoisia lenkkareita/tennareita alkukesästä lähtien ja aina, kun löysin itseäni miellyttävät kengät, ei sopivaa kokoa ollut enää jäljellä. Ihan aina! Savonlinnan Intersport yllätti minut ja löysin ehkä maailman kauneimmat Niket -50% alennuslapun kanssa. Sormet ristissä toivoin, että kokoani olisi jäljellä ja sitähän oli. Ainoa ongelma oli, että juuri näissä kengissä oli pieni tahra. Koska tahra oli hyvin pieni ja haalea, sain hinattua alennusta vielä korkeammaksi. Ei tarvinnut kovin kauaa miettiä, että otanko vai jätänkö.. 

Onko teillä mitään ostettavaa syksyä varten? :)