SYNTTÄRIVIIKONLOPPU TÄYNNÄ RENTOUTUMISTA JA HYVÄÄ RUOKAA

Heippa! Meillä on ollut ihan älyttömän rento viikonloppu, joka tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen, koska olin viime viikolla muutaman päivän sijaisena ja jatkan näitä hommia vielä ensi viikonkin. Lisäksi on vähän yritetty lukea tenttiin ja viimeistelty harkkaan liittyviä asioita. Olo on kuitenkin näin sunnuntai-iltana super rentoutunut ja rauhallinen. Oli hyvä ratkaisu olla koskematta liikaa tietokoneeseen tänä viikonloppuna. 

Lauantaina käytiin ulkoilemassa kaikki yhdessä, koska pitkän ajan jälkeen aurinkokin päätti näyttäytyä meille. Kuinka hyvää se tekikään! Mainitsin asiasta varmaan joka toinen minuutti, mutta kyllähän sää vaikuttaa huomattavan paljon vireystilaan ja yleiseen fiilikseen.

Illasta Niklas teki meille ribsejä, jotka oli sairaan hyviä. Mistään ravintolasta ei varmasti olisi saanut yhtä hyvää ruokaa. Juhlittiin siis viikonloppuna vähän myös mun syntymäpäiviä, joiden virallinen päivä on tänään. 24-vuotta ei kuulosta omaan korvaan oikein miltään. Se on vaan kaksi numeroa peräkkäin :D Käytiin myös saunassa ja katsottiin yhteen asti uusinta Kaunotarta ja Hirviötä, jonka jopa minä jaksoin katsoa loppuun asti. Poikkeuksellista.

Tänään heräsin aamusta onnittelulauluun ja herkkuaamiaiseen <3 Pari viikkoa sitten kuunneltiin autossa radiota, jossa keskusteltiin yllätysaamiaisen tuomisesta sänkyyn. Haluaako yleensä naiset aamiaisen sänkyyn kuvan ottamisen takia, jonka jälkeen se siirrytään kuitenkin syömään keittiöön? No minä ainakin olen aina halunnut aamiaisen sänkyyn, joten Niklas halusi kuulemma nähdä tulisinko syömään sen kokonaan sängyssä haha.. Söin ja vielä ilman sotkemista.

Onneksi tämän runsaan syömisen ohella on myös käyty salilla ja nautittu tuosta upeasta ilmasta. Kuinka kiva, ettei ole kahteen päivään satanut vettä. Ja hei, eihän niitä synttäreitä juhlita kuin kerran vuodessa ;)

Ensi viikolla riittääkin vipinää, kun töiden lisäksi saan kummityttöni ja serkkuni meille muutamaksi yöksi. Katsotaan mitä kaikkea kivaa me keksitäänkään. Kiitos mun rakkaille onnitteluista ja oikein ihanaa sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle <3