TALVEN MATKA VARATTU

Tosiaan olemme nyt lähes puoli vuotta pohtineet enemmän ja vähemmän tulevan talven matkakohdetta. Jos joltain on mennyt ohi, niin Niklas voitti matkalahjakortin, joka meidän tuli käyttää tämän vuoden puolella. 

Mielessä pyöri lähinnä Karibian eri kohteet sekä Bali, Malesia ja Thaimaa. Loppuen lopuksi puntaroitiin Balin ja Meksikon välillä. Balille olisi saanut edulliset lennot ja majoitukset, mutta matkustusajankohtana olisi vallinnut sadekausi. Meksikoon oli puolestaan kalliimmat lennot. Valittiin kuitenkin Meksiko, koska nyt meillä oli lentoihin käytettävissä lahjakortti (kiitos Niklaksen :D). Ei varmaan tarvitse kertoa, kuinka innoissamme olemme. Vihdoin päästään toteuttamaan yksi matkahaave lisää!

Kuvat: Tjäreborg
Kuvat: Rantapallo

Eniten odotan Meksikolta upeaa Karibian merta, jonka haluan kokea niin rannalta kuin mereltäkin. Olisi ihan mieletöntä, jos näkisi esimerkiksi haita tai valaita. Myös herkullinen ruoka, kaunis luonto ja maan historia kiinnostaa. Pakko kokea ainakin yksi cenote, joka tarkoittaa siis maanalaista, osittain veden täyttämää luolaa tai kuoppaa, jota maya-intiaanit käyttivät makean veden lähteenään. Aika siistiä vai mitä. Lisäksi maya-intiaanien aikakausi kiinnostaa. Ehkä siis eksymme tutustumaan temppeleihin.. :) 

Meillä on kaikki hotellitkin vielä varaamatta, mutta jonkinlaista ajatusta on jo niistäkin. Tällä hetkellä Tulum, Cozumel ja Playa del Carmen kiinnostavat. Jos teillä on antaa vinkkejä ihan mihin tahansa Meksikoon liittyen, niin nyt saa ja pitää antaa! :D

Huippua viikonloppua