KESÄINEN HUULIMEIKKI

Tässä postauksessa esittelin muut tuotteet kesämeikkiäni varten, joten käykäähän lukemassa, mitkä ne ovat, jos on mennyt ohi :) 

Innostun etenkin kesäisin käyttämään enemmän huulikiiltoja. Nuorempana käytin niitä lähestulkoon päivittäin, mutta jossakin vaiheessa kiillot saivat väistyä huulipunien myötä. Huultenrajauskynätkin löysin vasta jokunen vuosi sitten - enää en osaisi olla ilman. Jo pelkällä rajauskynä+huulirasva -kombolla saa kivan ja helpon lopputuloksen aikaiseksi. Nyt olen kuitenkin hetken aikaa taas ollut innostunut huulikiilloista, eikä loppua näy!

Tämän hetken luottotuotteeni huulimeikin osalta löytyvät Lumenen sekä NYXin puolelta. Molemmilta merkeiltä löytyy huipputuotteita, ja vielä kohtuuhintaan. Etenkin Lumene on pysynyt jo useamman vuoden yhtenä suosikkibrändinä. :)

  • Lumene Arctic Glow Huulikiilto, sävy 02 Tyyni (tarjouksessa nyt noin 6-7e)
  • NYX huultenrajauskynä, 860 Peekaboo Neutral (normaalihintainen 3,75e)

Aluksi rajaan huulet, jonka jälkeen vielä väritän/täytän huulet kauttaaltaan. Tämän pohjustuksen jälkeen sipaisen kevyesti huulikiiltoa ja tsadaa - valmista! Sekä huultenrajauskynä sekä huulikiilto ovat helppo levittää ja annostella, ne ovat mukavan tuntuisia ja tuoksuisia sekä pysyvät  huulilla ihan hyvin. Värikirjokin on laaja, joten uskon, että jokaiselle löytyy haluamansa sävy. Voin siis suositella :)

Mahtavaa sunnuntaita ♡