TÄMÄN HETKEN TOP 3 HIUSTUOTTEET

 

Heippa! Tällä kertaa ajattelin esitellä pitkästä aikaa omia lemppari kauneustuotteita. Ensimmäinen osa käsittelee top 3 hiustuotetta & myöhemmin esittelen top 3 kosmetiikkatuotetta. :) Kaikki nämä kolme tuotetta olen saanut lahjoina, ja jokainen niistä on ollut enemmän kuin mieleen. Paul Mitchellin  sekä Bed Head Tigin tuotteet eivät ole ikinä olleet huonoja, joten näitä merkkejä voin suositella kaikille lämpimästi!

Molemmat tuotteet ovat paljon kehuja saaneen Paul Mitchellin tuotteita. Vasemmalta puolelta löytyy Paul Mitchellin Super Skinny Serum hiusseerumi, joka saa itseltäni täydet 10 pistettä. Olen aiemminkin vinkannut tästä tuotteesta, mutta kertauksena vielä tuoksu on hurmaava, pienikin määrä riittää saamaan hiuksista pehmeät sekä tuote sisältää lämpösuojan. Hintaa on noin 29 euroa.

Toinen tuote on puolestaan joululahjana saatu Paul Mitchellin Hot Off Press lämpösuojasuihke. Aiempi lämpösuojani oli joku markettituote, ja se teki hiuksista inhottavan märät ja tahmeat. Tällä kertaa halusin kokeilla jotain astetta parempaa, vaikka hinta pyörii 30 euron paikkeilla. Pari kertaa olen tätä nyt käyttänyt, kun olen tehnyt joko kiharoita tai suoristanut hiukset. Kiharat pysyivät hiuksissa jopa seuraavalle päivälle, vaikken suihkuttanut niihin lainkaan lakkaa! Eli suuri plussa siitä, että antaa myös pitoa hiuksille :) Tämä lämpösuoja ei myöskään tee hiuksia kosteiksi / tahmaisiksi. Tuoksu on myös miellyttävä tässäkin tuotteessa! Tuskin tulen enää vaihtamaan tästä pois.

Bed Head Dumb Blonde shampoo. Olen aiemminkin käyttänyt kyseisen merkin shampoita ja tykännyt niistä kovasti. Nämä isot pullot ovat oikeasti isoja, ja todella riittoisia. Shampoo vaahdottuu hyvin, joten pienikin määrä riittää. Tuoksu on ihanan karkkimainen, kuten yleensä kyseisen merkin tuotteissa. Tuote lupaa korjata vaurioituneita hiuksia ja haluan uskoa siihen, sillä pesun jälkeen hiukset ovat ihanan sileät (+hyvän tuoksuiset!). Hintaa tällä taisi olla vajaa 20 euroa & usein näitä voikin bongailla alesta..

Sokoksen sivuilla tuotetta kuvaillaan näin: Pelasta ylikäsitellyt ja vaurioituneet hiukset näillä kosteuttavilla jälleenrakentajilla! Käsiteltyjä hiuksia vahvistava pH tasapainotettu shampoo ja hoitoaine. Sisältää keratiinia ja maitoproteiinia, jotka hoitava ja jälleenrakentavat hiusta. Protein Booster –teknologia palauttaa hiuksen parhaimmilleen, samalla kun hoitavat aineet ja keratiini suojaavat hiusta ulkopuolelta. Hiukset ovat pehmeät, sileät ja valmiit menoon.