TÄMÄN VUODEN 8 PARASTA HANKINTAA

1. Sensain 38 ripsiväri. Tuo pituutta, ei varise, mutta lähtee kuitenkin helposti lämpimällä vedellä. Reilu 20 euron ripsiväriksi ihan mieletön!

2. Four Reasonin syväpuhdistava shampoo. Elämäni ensimmäinen syväpuhdistava shampoo. Tuoksuu hyvältä, on edullinen ja puhdistaa hiuksista muotoiluainejämät. Pari kertaa kuussa tällä peseminen riittää, sillä syväpuhdistavat shampoot kuivattavat hiusta jonkun verran enemmän kuin normaalit shampoot.

3. Haglöfsin Windstopper takki. Ehdottomasti syksyn käytetyin takki. Päädyin loppuen lopuksi mustaan väriin, sillä omistan myös pinkin goretex takin samalta merkiltä. Tämän yhdistäminen ulkoiluasuun ja vähän siistimpään, mutta silti rentoon vaatetukseen on helppoa. Pitää vettä ja tuulta erinomaisesti, mutta on kuitenkin mielettömän kevyt päällä. Välillä tuntuu, ettei olisi takkia ollenkaan, joten ehdottomasti kaiken rahan arvoinen!

4. Björn Borgin kengät. Ostin nämä muistaakseni syyskuussa ja siitä lähtien ne ovat olleet ehdottomasti käytetyimmät kenkäni lenkkareiden lisäksi. Näillä on todella hyvä kävellä myös pitkiä matkoja :)

5. Iskun jenkkisänky. Laadukkaan sängyn ostamista ei voi liikaa korostaa. Sängyn mukavuudella on suuri merkitys niin unen laadun kuin kokonaisvaltaisen hyvinvoinninkin kannalta. Täältä, voit lukea lisää meidän sängyn ostamisprojektista. 

6. Olympuksen 25mm f/1.8 bjektiivi. Pähkäilin pitkään peruskittilinssin tilalle uutta objektiivia, mutten ollut varma mikä ajaisi asian ja sopisi hintahaarukkaani. Muutaman kuukauden harkinnan jälkeen päädyin tähän Olympuksen 25mm f1.8 objektiiviin, jonka valinta osoittautui erinomaiseksi! Valovoimainen yleisobjektiivi, jolla on sisällä helpompi kuvata kuin esimerkiksi 45mm. Eipä ole tarvinnut tuon jälkeen vaihtaa linssiä, vaikka 45mm vie voiton muotokuvissa. 

7. Nahkatakki. Olen haaveillut aidosta nahkatakista jo vuosia. Kuitenkin tähän päivään asti on menty tekonahkatakeilla, kunnes sain tarpeekseni ja olin valmis investoimaan aitonahkaiseen. Zalandolla oli laajin valikoima ja klikkasin Black Friday viikolla muutaman eri takin ostoskoriin. Niistä valitsin mieleisimmän, jota en ole tarpeeksi ylistää. Niin mua! Toivottavasti takki tulee kestämään vuosia käytössäni. :)

8. Ulkomaanmatkat. Latvia, Kreikka, Kreeta, Meksiko.. Vuosi 2017 sisälsi ennätysmäärän ulkomaanmatkoja, josta olen niin kiitollinen. Reissut ovat aina asioita, joita muistellaan usein ja pitkään. Ne oikeasti rikastuttavat elämää, joten tavoitteena on tehdä ainakin yksi ulkomaanmatka per vuosi. Mikäköhän on seuraava kohde? ;)

Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Entä mitkä ovat teidän tekemät parhaimmat ostokset vuonna 2017?