TAMMIKUUN VIIMEINEN TÄYNNÄ KYSYMYSMERKKEJÄ

Takki // H&M, Farkut // Vila, Kengät // Björn Borg, Kaulahuivi // Sokos, Laukku // Tommy Hilfiger

Tammikuun viimeistä viedään ja vihdoin nämä talviset kelit ovat taas täällä. Pari päivää on nyt satanut lunta ja aurinkokin on näyttäytynyt. Ihan parasta! Huomasin muuten tänään lenkillä, että auringonsäteet lämmittivät oikeasti selkääni. Kuinka siistiä?! Kyllä se kevät vielä tulee.

Vuoden 2018 ensimmäinen kuukausi alkaa olla takanapäin ja mitä se käytännössä tarkoittaa. No sitä perinteistä stressitekijää eli kesätöiden hakemista. Kuinka moni muu tuskailee saman asian kanssa? Täällä ollaan nyt siis viimeiset pari päivää päivitelty CV:tä ja laiteltu hakemuksia menemään Joensuuhun. Voin kertoa, että on aika haastavaa lähteä hakemaan töitä kaupungista, josta ei tiedä käytännössä mitään. Katsotaan sitten parin kuukauden päästä, että onko paikkaa vielä varmistunut vai pitääkö alkaa tuskailemaan. Sormet ristiin, että jostain tärppäisi!

Meillä oli myös koulussa tänään puhetta kampussiirrosta. Kukaan ei tunnu olevan mistään muusta tietoinen kuin siitä, että kampuksen muutto tapahtuu kesällä. Ei ole tietoa opettajista, tilojen valmistumisesta, harkasta tai ylipäätään minkään kurssien aikataulusta. :'D No, me ollaan muuttamassa toukokuussa ja se on varmaa. Eri asia on sitten, että minne. Mutta ehkä sekin selviää lähikuukausina.

Täällä siis laitetaan tammikuu pakettiin aika epävarmoin fiiliksin, mutta ei kun katse helmikuuta kohti! Silloin on tiedossa muutamia aika kivoja juttuja piristämään tätä kiireistä opiskelijaelämää :)