TAVALLINEN LAUANTAI

Oikein ihanaa lauantaita! Aamuni alkoi hyvinkin poikkeuksellisesti, koska herättiin jo kasin maissa. Aurinko paistoi upeasti raollaan olevien sälekaihtimien välistä, joten uni ei maistunutkaan enää tuon heräämisen jälkeen. Syötiin rauhassa aamupala, joka koostuu nykyään aina kaurapuurosta ja kahvista. Sopivan kevyt, mutta täyttävä aamupala. En olisi ikinä uskonut, että musta tulee puuron suurkuluttaja.

Niklas lähti aamusta peliinsä ja mä suuntasin Zazun kanssa ulos nauttimaan auringosta. Lyhyen aamukävelyn jälkeen laitoin salikamat reppuun ja lähdin kuntosalille. Päätin aiemmin tällä viikolla, että käyn vetämässä vielä viimeisen pumpin Savonlinnassa, joten pakkohan sitä oli mennä, kun niin oli tullut päätettyä. :D Ihan hauskaa kuitenkin oli, rankkaa kylläkin!

Kohta on mennyt pari viikkoa pyörällä kaatumisesta ja jalka on edelleen järkyttävän näköinen mustelmineen :D

Pumpin jälkeen olo oli jotenkin ekstra hyvä. Tein vähän lounasta ja heitin päivän toisen lenkin. Nyt iltapäivän olen vähän kirjaillut ensi viikolle pientä to do -listaa ennen reissuun lähtöä. Mä vaan oon niin fiiliksissä tosta Barcelonan reissusta, sillä oon niin kyllästynyt talveen. Sääennustetta tulee seurailtua aktiivisesti ja Barcelonaan näyttää jotain +15, joten kivan keväistä säätä tiedossa. Toivotaan, että aurinko lämmittää jo sen verran, että päästään makoilemaan meidän hotellin upealle kattoterassille!

Ajattelin vähän jo suunnitella vaatteita, mitä aion ottaa reissuun mukaan. Ihan mahtavaa päästä käyttää esimerkiksi nahkatakkia ja tennareita! Päätetiin Niinan kanssa, että otetaan ainoastaan yksi matkalaukku. Ennen lentojen hintoihin tuntui aina kuuluvan matkalaukun hinta, mutta nykyään se taitaa olla tosi harvinaista. Säästösyistä mennään siis yhdellä laukulla, joten pitää tarkkaan valita, mitä haluaa ottaa mukaan. Luulen, että jotain kivaa saattaa myös löytyä paikan päältä ;)

Mä saan illaks kaverin meille kyläilemään, joten kaiken kaikkiaan ihanan tavallinen lauantai tiedossa. <3 Kivaa viikonlopun jatkoa teillekin!