TÄYTETYT PAPRIKAT

Näin kesää kohden tykkään syödä toisinaan vähän kevyemmin. Aina ei kuitenkaan pelkkä salaatti maistu, joten silloin turvaudutaan usein täytettyihin paprikoihin. Lisukkeeksi käy periaatteessa mikä tahansa. Patonkia, salaattia tai muita kasviksia. :) 

Aloita puolittamalla paprikat ja poistamalla siemenet. Ruskista ja mausta jauheliha ja sipulit. Keitä vähän riisiä. Täytä paprikat  jauhelihalla sekä riisillä. Voit lisätä päälle aura- tai tuorejuustoa. Toki myös pelkkä juustoraastekin käy. Paprikat saavat olla vaja 200 asteisessa uunissa vähintään puoli tuntia, jotta niistä tulee tarpeeksi pehmeitä ja meheviä :)

Lisukkeena oli mozzarellaa ja tomaattia sekä maissi-paprika-sipuliseosta. 

Juuri sopivan kevyttä, mutta täyttävää. JA NIIN HYVÄÄ!