TERKUT MEKSIKOSTA

Hola!

23. joulukuuta (tai täällä itse asiassa vasta 22) eikä tunnu lainkaan joululta. Ihan hassua, miten sitä keskittyy niin täällä elämiseen eikä juurikaan ajattele Suomea. Luultavasti aattona tulee vähän ikävöityä läheisiä ja sitä joulun tunnelmaa.. On täällä kuitenkin ollut menoa ja meininkiä! Hullua, miten aika rientää.

Tällä hetkellä ollaan jo viimeisessä kohteessamme, jossa vietämme loppuloman. Loma alkoi Tulumista, jatkui 5* hotelliin Playa del carmenin lähelle ja nyt olemme yhden yön jossakin hostellissa ennen kuin pääsemme haluaamme 3* hotelliin. Monenmoista loma-asumista on siis tullut nähtyä! Olihan se hullunkurista ja siistiä olla luksushotellissa, mutta koimme viikon sijaan viisi päivää riittäviksi. Kerron tästä joskus lisää, mutta nyt on tärkeintä että olemme mukavuusalueellamme - enkä tarkoita hostellia, vaan pientä kalastajakylää, jossa asustelemme. ;)

On sitä keretty myös ravaamaan lääkärissä flunssan sekä vatsataudin takia. Voin kertoa, että lähes 10 kertaa oksentaminen korkean kuumeen kourissa ei ole mukavaa. :D Nyt on kaikki vihdoin hyvin (mitä nyt nenänpääni on kamalalla ruvella) ja saa nauttia terveenä olemisesta. 

PS. Meksikolainen ruoka on hyvää, mutten olisi uskonut kuinka nopeasti se alkaa tökkimään. Terkkuja!