TERVETULOA

Vihdoin ja viimein täällä! Ensimmäinen postaus enkä tiedä, mitä sanoisin tai mistä kirjottaisin. Olen hämmilläni, mutta iloinen kaikesta tästä. Elämässäni alkaa jossakin määrin uusi sivu ja tuntuu, että tiedossa on vaikka mitä huippua! Niin ainakin haluan uskoa. Uskon, että muutokset elämässä - suuntaan tai toiseen, saavat meidät arvostamaan tätä hetkeä entistä enemmän.  Ne saavat meidät pysähtymään ja mietiskelemään.

Olen aina kannustanut muita ottamaan riskejä. Kuka haluaisi elää tutustussa ja turvallisessa läpi elämän? Onko se edes mahdollista? Toki tiedän, että uuteen astuminen ja vanhasta sekä turvallisesta irtautuminen on vaikeaa. Silloin on vain punnittava hyvät & huonot asiat. Onko elämään tyytyväinen tuollaisenaan vai kaipaako ihan jotain muuta? Loppuen lopuksi ihminen kyllä tietää, milloin on aika sanoa vanhalle sivulle heipat ja siirtyä seuraavalle.

Uskon, että asiat tapahtuvat ja soljuvat ilman kummempaa syytä. Ne tapahtuvat, jos ovat tapahtuakseen..

Huh, tulipahan tekstiä.. Tarkoituksena oli kuitenkin toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleeksi tänne! Ajattelin väsäillä jonkinlaista get to know me -postausta, mutta muitakin ideoita saa heitellä kehiin! Mukavaa torstaita :)