THIS WEEK

Heippa! Toivottavasti olette päässeet viettämään itsenäisyyspäivää rauhallisesti :) Itse olen ollut lauantaista lähtien kotikotona ja ottanut rennosti. Lauantai-iltana kuskailin porukoita pikkujouluihin ja koitin taistella nukkumattia vastaan katsomalla viimesintä Piratesta. Rentouduin myös saunassa ja syömällä pussillisen irtokarkkeja. Tänään olenkin vain hengaillut porukoiden kanssa ja katsonut lisää elokuvia. Ulkona sataa koko ajan vettä, joten sinne ei houkuta sitten yhtään mennä kastumaan..

Nyt lyhyt kurkkaus tähän viikkoon puhelimen kuvien muodossa. Palataan <3

Viime aikoina olen innostunut rullailemaan tällä pilatesrullalla. Otinkin tavoitteeksi rullailla tällä vähintään pari kertaa viikossa! Myös venyttelyä olisi syytä lisätä, sillä etenkin takareidet ovat TODELLA jumissa ja kankeat.. Tuttua?

Tämän viikon vietin kokonaan töissä. Ihan hullun hauska työviikko takanapäin. Nyt voi ensi viikolla taas keskittyä kodin siivoamiseen ja viimeisiin koulujuttuihin ennen joulua. Huomenna on myös tehtävä ensimmäinen verkkotenttini, iiks!

Joulun odotus on aloitettu virallisesti jo aikoja sitten. Joulutorttuja on tehty, joululauluja kuunneltu lähes joka päivä ja punaiset pussilakanat vaihdettu tuomaan väriä. Lisäksi glögiä on tullut litkittyä ihan kiitettävästi! Ensi viikolla on luvassa pipareiden leivontaa ja koristelua.. :)

Torstai-iltana käytiin Niklaksen kanssa katsomassa vähän joululahjoja. Välillä piti käydä kahvittelemassa eli juomassa herkkukaakaot ja syömässä karpalojuustokakkua, nam!

Kurakelit on vaivanneet meidän karvaturrin elämää oikein urakalla. Jos on vähänkään märkää niin meidän hienohelma ei suostu liikkumaan sitten mihinkään :D Eilen kuitenkin aurinko pilkisti muutaman tunnin ajan ja voi kuinka kauniilta ulkona näytti! Ei kyllä yhtään joulukuiselta..

Eilisiltana sytyttelin kynttilöitä saunaan ja kaikessa hiljaisuudessa rentouduin oikein kunnolla.. Tekipä hyvää!

Parantumisen jälkeen sali-innostus on palannut ainakin jossain määrin, joten siellä on tullut käytyä 3-4 kertaa viikossa. Myös alkulämmittelyt ovat pidentyneet vähintään 10 minuuttiin, kun ennen saatoin polkea esim. muutaman minuutin :D Samaan aikaan lehtien selailu tai televisiosta lempparisarjojen katsominen tekee siitä sata kertaa mukavempaa hahah!