TOP 3 HIUSTEN HOITOTUOTTEET

Hiusten hoitaminen ei ole ollut itselleni mikään tärkein juttu, sillä ne ovat aina olleet hyvässä kunnossa. Sanotaan, että vasta joskus lukion jälkeen aloin enemmän kiinnittämään huomiota myös hiusteni hyvinvointiin. Kauniit ja kiiltävät hiukset vaikuttavat yleisilmeeseen huomattavan paljon, joten miksi en hellisi niitä yhtälailla kuin vaikka ihoani.

Olen aina ollut hyvin laiska hiustenlaittaja, joka on toisaalta hyväkin asia. Lämpölaitteilla hiuksia tulee käsiteltyä nykyään ehkä pari kertaa kuukaudessa - ennen sitäkin harvemmin. Joka kerta suojaan hiukset lämpösuojalla, mutta nyt ajattelin näyttää millä muilla tuotteilla pidän hiukseni eloisina. Tällä hetkellä kolme tuotetta ovat ylitse muiden, jotka ovat:

Loreal Professionnel Vitamino Color hiusnaamio. Tuote lupaa korjata ja tuoda kiiltoa värjättyihin hiuksiin. En edes muista, milloin olisin omistanut hiusnaamion. Siitä on aikaa! Tässä naamiossa on ihan mielettömän ihana tuoksu, sellainen karkkimainen! Vaikutusaika on ainoastaan minuutin, joten sen ajan jaksaa hyvin odottaa suihkussa. Hiukset ovat oikeasti kiiltävät ja helposti harjattavat tämän naamion jälkeen. :) Hiusnaamiota käytän kerran-pari kuukaudessa.

Schwarzkopf Total Repair hoitoainesuihke. Hoitoainesuihkeet olivat lapsena ihan parhaita. Aina ei malta odottaa, että hoitoaine vaikuttaisi tarpeeksi kauan hiuksissa, joten siinä mielessä suihke on hyvä valinta. Tässäkin tuotteessa tuoksu on suorastaan huumaava, ja hiuksista tulee helposti kammattavat ja kiiltävät. Hoitoainesuihketta voi ostaa isommista ruokakaupoista. Iso plussa tulee edullisesta hinnasta, joka pyörii noin 3-4 euron hujakoilla. 

Paul Mitchellin Super Skinny hiusseerumista olen puhunut jo aiemmin, ja kehunut sen maasta taivaisiin. Mutta, jos etsitte hiusöljyä, joka tuoksuu karkilta ja tekee kaiken minkä pitää, niin en voi kuin suositella. Ihan pieni tippa riittää, joten vaikka hinta on aavistuksen korkea, niin purkki kestää reilusti yli vuoden (itse asiassa mulla ollut yli kaksi vuotta!).

Hiuksiakaan ei kuitenkaan kannata ylihoitaa, joten käytän näitä tuotteita vaihdellen. Myös suihkussa laitettavat hoitoaineet ovat edelleen kovassa käytössä, mutta välillä kiireen keskellä pelkkä hoitoöljy tai hoitoainesuihke riittää. :)

Oletteko te kokeilleet mitään yllämainituista tuotteista?