TOP 3 HUULIPUNAT

Mä olen ihan hulluna huulipuniin. Tykkään kokeilla eri sävysiä ja merkkisiä punia, joten niitä on kertynyt viimeisten vuosien aikana jonkin verran.. Valitsin tähän postaukseen tämän hetkiset lempparipunat. Karsin määrän kolmeen, vaikka käytänkin aktiivisen epäaktiivisesti noin kuutta eri huulipunaa. :D Merkeistä pidän eniten Lumenesta ja MACista.


Tällä kertaa esittelen teille Lumenen, MACin & Lorealin huulipunat, joiden hintaluokka pyörii noin 10-22 euron välillä.

1. Lumene Raspberry Miracle sävyssä 01 kastepisara
2. Loreal Paris Glam Shine sävyssä 912 Sin For Peach
3. MAC sävyssä FAUX

Kaikki on varsin saman sävyisiä putelista katsottuna, mutta huulilla eron näkee selvemmin..

Lumene Raspberry Miracle sävyssä 01 kastepisara. Tämän huulipunan hommasin pari kuukautta sitten ja pitkään pohdin parin eri sävyn väliltä. Onneksi valitsin kuitenkin tämän kastepisaran, sillä sävy on mielestäni upea! Olenkin saanut paljon kehuja tästä :) Tuoksu on varsin perinteinen eli 'huulipunamainen' & hintaa on noin 10-11 euroa riippuen ostopaikasta. Lisäksi näitä voi bongata tarjouksesta varsin edullisesti! Pysyvyydestä myös plussaa.

Loreal Paris Glam Shine sävyssä 912 Sin For Peach. Tämän punan löysin sattumalta Citymarketista tällä viikolla alekorista. Sävy sai ihastumaan hetkessä eikä kuuden euron hinta ollut paha. Lorealin huulipunista olen tykännyt yllättävän vähän, mutta annoin tälle mahdollisuuden. Tässä tuotteessa on myös enemmän kiiltoa kuin muissa, mutta sävy on todella kaunis. Pysyvyys ei ole ihan samaa luokkaa kuin kahdessa muussa punassa, mutta ihan kelpo tuote! Levittäminen on myös helppoa :)

 

MAC sävyssä FAUX. Olen ollut ostamassa tätä huulipunaa jo vuoden verran, mutta aina kun olen päässyt paikkaan, jossa MACin tuotteita myydään, on tämä sävy ollut loppu. Niinpä varasin tuotteen ja pyysin Niklaksen siskoa hakemaan sen mulle. Ah, pitkän odottelun jälkeen pääsin vihdoin & viimein testaamaan, että onko tämä kaiken sen hypetyksen ja odottelun arvoinen. :'D Onhan tämä sävy ihana ja sopii minne tahansa. Tuoksu on jälleen kerran ihana ja pysyvyys hyvä. TYKKÄÄN! Hintaa MACin huulipunilla on usein reilu 20 euroa.

Löysin syksyllä itselleni ensimmäisen huultenrajauskynän, jota käytän lähes tulkoon aina käyttäessäni huulipunia. Näihin kuviin en kuitenkaan käyttänyt sitä, jotta saatte paremman kuvan eri sävyistä. Tykkään käyttää huultenrajauskynää koko huulilla ns. pohjatuotteena, jolloin huulipuna saattaa näyttää aavistuksen eri sävyiseltä. Ajattelinkin, että voisin vielä joku kerta näyttää, mitä huultenrajauskynä tekee.. :)

 

Loppuun vielä kuva punista vierekkäin. Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Entä löytyykö teidän meikkipussistanne mitään näistä? :)