TORSTAI

Tuntuu vaikelta kirjoittaa tänne. En tiedä, mikä tässä nyt oikein mättää. Pääsykokeiden jälkeinen väsymys & stressin purku, ulkona vallitseva sää vai tällä hetkellä vaivaava päänsärky. Ehkä se on näiden kaikkien kombo. Nyt on kuitenkin sellainen fiilis, että haluan jakaa teille kuulumisiani. :-)

Tiistaina kävin tekemässä elämäni 3.kerran Vakavan ja ensimmäistä kertaa lähdin sieltä hymyssäsuin. Mulla on sellainen tunne, että koe meni ihan hyvin & että tänä vuonna mua saattaisi lykästää. Jyväskylään tuskin pisteeni riittävät, mutta jospa edes Savonlinnaan tai Rovaniemelle. Liikaa en kuitenkaan halua hehkuttaa, sillä tulokset tulevat vasta 2 viikon kuluttua. Pakko myöntää, että pettymys on todella suuri, jos jostain syystä opiskelupaikkaa en tänä keväänä saisi..

Viimeiset pari päivää ovat olleet outoja. Yhtäkkiä ei olekaan enää tarvinnut lukea, vaan olen ollut vapaa tekemään ihan mitä huvittaa! Yöunet on tullut nukuttua todella sikeästi, sohvaa & sänkyä on tullut kulutettua ehkä vähän liikaa, mutta onneksi vastapainoksi on myös tullut käytyä kuntoilemassa. Olen vähän suunnitellut vaatehuoneen siivousta, ikkunan pesua sekä The Vampire Diaries -maratoonia. Nyt en oikein tiedä, mistä aloittaisin. :-D

Tiistaina illasta kävimme juhlistamassa reilu 5 viikon urakkaa Amarillossa burgereilla. Muut taisivat juhlia skumpan kera, itse valitsin jäätelön & aikaisen nukkumaan menon..

Vielä eilen saatiin nauttia näin upeasta auringonpaisteesta & +20 asteen lämmöstä. Nyt kun katsoo ikkunasta, näyttää vettä tulevan taas enemmän kuin paljon. Ilmeisesti koko päivän on tällainen sää, mutta pakko kai sitä on jossain välissä käytävä ulkona. En ole niitä ihmisiä, jotka pystyvät olemaan koko päivää sisällä..