TUESDAY

BUUJAA! Lunta pyryttää ulkona vaihteeks, kun sanonko mistä.. Tosin ei pitäis valittaa, sillä ens viikolle on taas luvattu plussakelejä. Voisko nyt olla vaikka kuukauden kunnon talvi ja sitten siirryttäisiin suoraan kevääseen? Ilman niitä loskakelejä kiitos. Tuolla on muutenkin ollut vaarallista ulkoilla, sillä tiet on liukkaat ja sellaisia uria täynnä. Kertaakaan en ole vielä pyörällä kaatunut, vaikka tänään se olikin lähellä. Olin itse asiassa jo kaatumassa, mutta jotenkin kummasti sain ohjaustangon käännöllä pelastaettua tilanteen.. :D

Sunnuntai-iltana tehtiin (=Niklas teki) pizzaa, josta tuli todella hyvää! Ainahan siitä tulee, mutta tällä kertaa se maistui erityisen hyvältä! Täytteenä oli: ananasta, salamia, tonnikalaa sekä rucolaa. 

Tänään puolestaan nautiskeltiin nuudeliwokilla..

Viime aikoina on tullut kokeiltua paljon erilaisia hedelmäsmoothieita. Tähän ihanan kirpsakkaan heitin kourallisen jäisiä mangoja, 2 kiiviä, 1 banaanin sekä tilkan ananasmehua. Smoothieehen voi laittaa periaatteessa mitä tahansa, joten aina kannattaa kokeilla uusia yhdistelmiä. Liian usein tulee käytettyä pelkkää banaani-mansikka -komboa.. Kivaa tiistai-iltaa! :)