TYLSÄÄ ASUA & TORTILLOJA

Neuletakki-Zara, Toppi-Gina Tricot, Vahapintaiset housut-Vila

Parin kuukauden tauon jälkeen tuli syötyä tortilloja & voi hitsi, kuinka hyviä ne ovatkaan :) Olin jo unohtanut! Parhaimmat täytteet ovat ehdottomasti kana/jauheliha, paistettu paprika-sipuli-ranskankerma -seos, salaatti, omatekemä guacamole sekä tomaatit. Tällä kertaa kokeilin myös viinirypäleitä (Niklaksen innoittamana ja ne oikeasti sopivat tuohon), fetajuustoa sekä jalopenoja tuomaan tulisuutta. Mitkä ovat teidän lempparitäytteet tortilloissa?

Kuinkakohan monta kertaa tämä Zaran superpehmeä neuletakki on näkynyt blogin puolella? En voi sille mitään, että tää on niin mukava ja lämmin päällä. Juuri sopiva näille pakkaspäiville! 

Tänään oli vähän erikoinen työpäivä, sillä se kesti hurjat pari tuntia. :'D Lisäksi olen tehnyt taas kouluhommia, käynyt kuntosalilla ja lenkkeillyt. Jossain välissä kerkesin myös käydä kirjastossa, saunassa ja tehdä ruokaa. Reilu puolen tunnin päikkäritkin tuli otettua.. Päiväunet on kuuluuneet mun arkeen jo monen monta vuotta enkä enää osaisi olla ilman. Näin talvisin ja pimeän tultua ne vähän tuppaavaat venymään, mutta onneksi yöunet eivät ole vielä kärsineet. Ainakaan pahasti haha!