KOHTI KESÄÄ

Kesää kohti ollaan kovasti menossa, vaikka viime päivien sää onkin ollut aika masentavaa. Ei tietoakaan lämmöstä, auringosta saati luonnon vehreydestä. Mutta ei hätää, kyllä sekin vielä koittaa!

Mielestäni kevät on täydellistä aikaa keskittyä omaan kehoon ja sen herättämiseen pitkän talven jälkeen.Keräsin Kauppakeskus Stellan kanssa vinkkejä siitä, kuinka saada niin kehon sisäinen kuin ulkoinenkin olemus valmiiksi kesää varten:

Punnitse & Säästä

- Tuhdimmat herkut ja välipalat on hyvä korvata esimerkiksi pähkinöillä, kuivahedelmillä, maukkaalla teellä tai raakasuklaalla. Oletteko maistaneet paljon kehuttua Clipperin teetä? :)

Life

- Life Stellasta löytyy paljon erilaisia luontaistuotteita, jotka auttavat oman hyvinvoinnin ylläpidossa ja parantamisessa. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan, kuten kehoa puhdistavia aineita, kivennäis- ja hivenaineita, hiuksille ja kynsille tarkoitettuja ravintolisiä sekä superfoodeja. Nyt kaikki Life-sarjan tuotteet ovat tarjouksessa OSTA 3, MAKSA 2 (vk 16-17). 

S-market

- Hyvinvoinnin yksi tärkeimmistä ja olennaisimmista tekijöistä löytyy ruokavaliosta. Lautaselle siis mahdollisimman paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Ihan mahtavaa, että kaupoista on taas alkanut löytymään enemmän kotimaisia tomaatteja, kurkkuja, salaatteja jne. 

Suomalainen kirjakauppa

- Jos kaipaat motivaatiota tai inspiraatiota ruoan tai liikunnan suhteen, kannattaa käydä kurkkaamassa kirjatarjontaa. Visuaaliset kuvat ja tsemppilauseet tuovat aivan varmasti uutta puhtia ja intoa tekemiseen. Suosittelen lukemaan tuon Jutta Gustafsbergin Voima kirjan, jossa käsitellään mm. hyvinvointia, onnellisuutta sekä liikunnan merkitystä. 

Apteekki Stella

- Voin vaikka vannoa, että jokaisen meidän vartalo kaipaa kunnon kosteutusta ja huoltoa talven jälkeen. Aloita koko prosessi kuorimalla koko vartalo päästä varpaisiin. Lisäksi suositellaan, että kasvojen hoitotuotteet vaihdetaan kevyempiin (muistakaa UV-suoja!) eikä unohdeta hoitaa hiuksia. ;) Ihonkosteuttamiseen oma ehdoton lemppari vuodesta toiseen on  Aqualanin L perusvoide. 

Sonera

- Olen itse sitä mieltä, että urheiluun saa lisäbuustia musiikilla. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tippuvat ja huonot kuulokkeet, joten niihin kannattaa panostaa. Olen myös aina halunnut päästä kokeilemaan aktiviisuusranneketta. Soneralta löytyvä Fitbitin aktiviisuusranneke ei olisi pahanhintainen. Onko kenelläkään teillä kokemusta näistä? :)

Silmäasema

- Aurinkolasit ovat totta kai olennainen osa kesää, sillä silmät on todella tärkeää suojata auringolta. Arvaatteko, mikä on mun suosikkimerkki?

Sokos

- Myös Polarilta löytyy paljon erilaisia aktiivisuusrannekkeita sekä sykemittareita, jotka ovat taas nostaneet suosiotaan. Omaa edistystä ja kulutuksen määrää on aina mielenkiintoista seurata.

Stadium

- Sitten ehkä kaikkein mieluisin asia - treenivaatteet ja varusteet. Mikä onkaan parempi tapa motivoida itseä kuin ostaa uudet treenivaatteet sekä -varusteet? Paljon väriä sekä pehmeitä ja laadukkaita materiaaleja. Ei liene epäselvää, että olen todellinen Nike fani. 

Olisi kiva kuulla, millaiset asiat/elämäntavat edistävät teidän hyvinvointianne! :)