UUDEN KODIN OSTOSLISTA

Muutto tuo mukanaan myös jonkun verran uusia hankintoja. Osa asioista on sellaisia, joita ei välttämättä tarvitsisi, mutta jotka olen kuitenkin halunnut jo pidempään ja osa puolestaan välttämättömiä.

Tuleva asuntomme on siis kaksio, jonka yksi parhaimmista asioista on sen pohjaratkaisu. Makuuhuone ja kylppäri ovat mukavan isot ja keittiö sekä olohuone ovat samassa tilassa. Olen aina pitänyt tupakeittiöistä ja vihdoin saadaan asunto, jossa on sellainen! Asunnon muita plussia ovat ehdottomasti valoisuus, runsas säilytystila ja sijainti. Tässä uudessa kodissa on vaaleanruskea lattia (tosin kyseessä on muovimatto, joten liikaa ei parane kehua :D) ja valkoiset seinät ja katto. Keittiö on puolestaan harmaa - keittiöntasoa ja välitilaa lukuunottamatta, jotka ovat oranssit. Kyllä, oranssit. Tämä seikka pomppasi heti kuvat nähtyäni silmiini, sillä sanoisin että aika eksoottinen värivalinta. No näillä mennään, joten koitetaan pitää värimaailma muuten aika neutraalina. Onneksi huonekalumme ovat pääosin valkoisia/vaaleita, joten asunnon yleisilmeestä ei pitäisi tulla liian kirjava. :D

  • Kodinkoneet. Kodinkoneista tarvitsemme astianpesukoneen, sillä se ei kuulu asuntoon. Oltiin aluksi hommaamassa uutta pyykinpesukonetta, mutta koska astianpesukone on välttämätön (ainakin meille), niin pyykinpesukoneen ostaminen jääköön tulevaisuuteen.. Lisäksi meinataan on ostaa uusi mikro - ehkä.
  • Tekstiilit. Suihkuverhoa, keittiönpyyhkeitä, keväisiä koristetyynynpäällisiä olohuoneeseen.. Valkoisen, harmaan ja vaaleanpunaisen sävyt houkuttelevat kovasti!
  • Huonekalut. Kankainen sängynpääty on ollut himotuslistallani jo useamman vuoden, mutta aina on tullut tilalle jotakin "tärkeämpää" ostettavaa. Kyseessä ei ole asia, joka on pakko saada heti, joten odotellaan sopivaa tarjousta. Tuollainen harmaan sävyinen olisi unelma!
  • Kasvit. Tällä hetkellä meillä ei ole yhden yhtä kasvia (miksiköhän :D), joten heti ensimmäisenä on kyllä päästävä kasvi- ja kukkakaupoille. Kasvit tuovat kotiin sellaista kaivattua raikkautta ja kodikkuutta.