UUSIA URHEILUVAATTEITA

Heippa ja ihanaa toukokuun ensimmäistä! Lämpömittari näyttää +8 ja vettä tihuttaa päivästä toiseen. Ei kovin toukokuista. Ehkä se kesä sieltä kuitenkin tulee. Me lähdetään kohta Mikkelistä takaisin Joensuuhun, joten palailen vapun tunnelmiin lähipäivinä, mutta nyt ajattelin esitellä teille vaatekaappini uusimmat tulokkaat.

Kauniit ja mukavantuntuiset urheiluvaatteet ovat loistava tapa piristää ja nostattaa treeni-innostusta taas ylöspäin. Muutenkin kesää kohden etenkin salilla treenaaminen ei enää kiinnosta yhtälailla. Toisaalta mikä onkaan mukavampaa kuin lenkkeillä aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Sitä siis odotellessa. :D

Olen ostanut urheiluvaatteita viimeeksi joskus viime vuoden puolella. Joku ilta sängyssä makoillessani aloin selaamaan Joensuun urheilukauppojen tarjontaa. Olin jotenkin siinä luulossa, ettei Joensuussa ole Stadiumia. Yllätyinkin, kun luin Stadiumin outletista, joka on auennut Joensuuhun noin vuosi sitten. Torstaina käytiin pyörillä tutustumassa liikkeeseen, josta löysin muutaman uuden treenivaatteen ja mustan hupparin. Mustaa hupparia olen etsinyt jo hetken aikaa, joten se tuli enemmän kuin tarpeeseen. Outletissa hinnat ovat 40-70% halvemmat kuin normaaleissa Stadiumeissa.  

Toppi 12e // ACTIVE WEAR BY XTTL & Urheiluliivit 15e // Röhnisch

Löytämäni urheilutoppi ja -liivit ovat väreinä niin suloiset ja kesäiset! Vaaleanpunainen on edelleen yksi lempiväreistäni niin vaatteiden kuin sisustuksen osalta. Baby bluen väriset liivit olivat yllättävä valinta, sillä en ole osannut kuvitella väriä päälläni. Liivit ovat kuitenkin materiaaliltaan mielettömän pehmeät ja värikin sopii itselleni paremmin kuin uskoin. Vaaleanpunainen ja baby blue sopivat myös yhdessä pidettäväksi :)

Huppari 30e // Puma

Olen etsinyt jo jonkin aikaa mustaa hupparia ilman vetoketjua ja tämän löysin miesten osastolta. Miesten puolen vaatteet koossa S ovat melkein aina sopivia - vinkkinä muillekin ;) Hupparit ovat kyllä meikäläisen juttu, ja niitä tulee käytettyä melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Taitaa olla jo kuudetta päivää päälläni, hups!

Nyt laittamaan ruokaa ja sitten istumaan bussiin loppupäiväksi haha!