UUTTA KOTONA

 

 

 

 

Tiedättekö mikä on yksi maailman ihanin tunne? Se, kun saa pitkän päivän päätteeksi käpertyä lämpimän viltin sisään katsomaan hömppäleffaa. Mähän oon tunnettu kotihiiri, joka tykkää tehdä tätä :D Mukavuus siis ennen kaikkea, joten meidän sohvalta löytyy vilttiä, tyynyjä (paljon) ja superpehmeä lampaantalja. Niklas bongas perjantain kauppareissulla Iskusta 5 eurolla (ovh39e!) tällaisen sinivalkoisen viltin. Näin heti, kuinka hyvältä se tulisi näyttämään & on kieltämättä myös superlämmin!

 

 

 

 

Tuolla kauppareissulla meidän ostoslistalla oli uusi käytävämatto eteiseen. Porukoilta löytyy näitä Grace mattoja useampikin kappale, joten tiesin näiden olevan laadukkaita ja kestäviä. Kaiken kukkuraksi mattoja löytyy useampaa eri väriä: mustaa, harmaata, ruskeaa ja vaaleaa. Matto on myös helppo pitää puhtaana :) Mattoja on eri mittaisia ja hintaisia, mutta esimerkiksi tämä meidän ostamamme (80*250cm) oli tarjouksessa 39 euroa, kun ovh. huitelee jossain 70-80 euron paikkeilla. 
 
Nyt ajattelin lähteä tuulettamaan ajatuksiani tuonne pakkaseen. Tein koulujuttuja tässä jo tovin, joten välillä on puhdistettava ajatukset dieteeistä ja ruokapäiväkirjoista.. :D Mukavaa sunnuntainjatkoa!