UUTTA UUTEEN KOTIIN

Muuttamisen myötä meidän on pitänyt/pitää ostaa muutama pakollinen huonekalu ja pari juttua on vielä hankittavana. Suurimman osan koitamme löytää netistä tai kirpputoreilta käytettynä, mutta vielä ei ainakaan ole tärpännyt..

Kuvat: Pinterest & Isku
  1. Kenkäkomero. Kuten aiemmin totesin, meidän säilytystilat tulevat olemaan olemattomat. Eteisessä ei ole kuin naulakot takeille, joten onneksi löydettiin Iskun alenurkasta edullisesti valkoinen kenkälipasto.
  2. Ruokapöydän tuolit. Nykyisessä asunnossa meillä on vuokranantajan vanha ruokailuryhmä. Onneksi säästettiin meidän vanha ruokapöytä, joten nyt pitäisi ostaa toinen ruokatuoli. Halutaan päästä mahdollisimman edullisesti, joten jos ei löydy käytettynä mitään kivoja yksilöitä, niin sitten hommataan vaan nykyisen tuolin lisäksi toinen samanlainen.. Kahdella tuolilla pärjää kyllä.
  3. Kattovalaisimet eteiseen ja keittiöön. Näitäkin koitetaan etsiä käytettynä netistä. Mielellään valkoiset/vaaleat.. ;)
  4. Valkoisia koreja hyllyyn. Jotta saadaan lisää säilytysratkaisuja, ajattelin ostaa muutaman valkoisen korin meidän makuuhuoneen "avohyllyyn". Sinne voi sitten piilottaa sukkia, alusvaatteita ym. Meillä on tosiaan tulevassa makuuhuoneessa 2 pientä vaatekaappia (nyt on 5), ehkä siis ymmärrätte :D
  5. Uusi sänky. Sitten tämä kaikista suurin ja pakollisin hankinta eli sänky. Annettiin Mikkelissä meidän vanha sänky eteenpäin, kun nykyiseen vuokra-asuntoon jäi vuokranantajan sänky. Käytiin onneksi jo tilaamassa Iskusta uusi jenkkisänky. Voisin itse asiassa kirjoittaa ihan oman postauksen sängyn ostosta ja siitä valinnanvaikeudesta, kun olet testannut 10 eri sänkyä ja kaikki tuntuvat samalta. Heh.. Hyvä sänky on kuitenkin erittäin tärkeä, joten toivotaan ettei tarvitse pettyä!
  6. Riviera Maisonin punoskori. Viimeisenä kaikista "turhin" ostos, josta olen kuitenkin haaveillut jo pitkään, sitä kuitenkaan löytämättä. Jos kuvanlainen kori tulee vielä vastaan, niin sitten ostan sen takuuvarmasti!