UUTTA VAATEKAAPISSA

Ajattelin esitellä tällä kertaa joulukuun ja tammikuun aikana tekemäni ostokset. Sitä ennen on pakko hehkuttaa mun uusinta biisi-ihastusta. Jotenkin toi kappale on musta älyttömän hyvä, vaikkei se mikään kummonen ole! :'D

Tässä nyt kuvaa Tampereen reissulta ostamastani Helly Hansenin takista, jonka ostamista pähkäilin parisen tuntia. Lopulta oli pakko mennä kaupan kautta 'kotiin', sillä tiesin että muuten olisi harmittanut ja kovasti! Vaikka viime aikoina ei olekaan ollut enää paukkupakkasia niin silti olen tepparoinut tuo päällä lähes päivittäin. Sopivan kevyt, mutta alle mahtuu myös paksumpi fleece, joten menee varmasti myös kovilla pakkasilla. :)

 

 

 

Sokoksella oli jo kaikki alennetut tuotteet vielä -20% alessa, joten käytiin Niklaksen kanssa katsomassa jospa sieltä olisi löytynyt jotain. Molemmat soviteltiin iso läjä erilaisia paitoja ja housuja, mutta tällä kertaa mukaan lähti vain muutama perusjuttu. Mm. Ylläoleva Tiger of Swedenin valkoinen t-paita parilla kympillä!

 

 

T-paidan lisäksi ostin tällaisen vaalean beigen pitkähihaisen Peak Performancelta.

 

 

Bik Bokista tulee harvemmin tehtyä mitään hyviä löytöjä, sillä harvemmin ne vaatteet näyttävät yhtä hyvältä päälläni kuin henkarissa.. :D Tällä kertaa kuitenkin ihastuin valtavasti tähän valkoharmaaseen pitkähihaiseen, jonka selkämys on ihanan erilainen! Jos kiinnostaa niin kannattaa katsoa Tampere -postaus.

Mitäs tykkäsitte uutuuksistani?