UUTUUKSIA MEIKKIPUSSISSA OSA 1

 

 

Tällä viikolla meidän paikallislehden mukana tuli Sokokselle -50% alennuskuponki, joka oli voimassa ainoastaan tänään lauantaina. Pyysin Niklasta ottamaan töistä toisen kupongin, sillä pitihän näin hyvä tarjous hyödyntää! Eilisiltana oli pakko lähteä päivystykseen, koska ääni meinasi kokonaan hävitä ja lämpöily jatkui. Onneksi menin, sillä lääkäri määräsi antibiootit nielu- ja korvatulehdukseen. Jospa tämä auttaisi! No, uhmasin tätä olotilaa käymällä tänään pikaisesti Sokoksella. Porukkaa oli ihan älytön määrä, joten vierähtihän siellä yli tunti. Mukana lähti Lancomen meikkivoide ja Clarinsin kasvovoide.

 

 

Kun lopetin e-pillerit, alkoi ihoni rasvoittua ja näppyjä tulla sinne tänne. Onneksi tilanne ei ole vielä kovin paha, joten koitan ainakin ehkäistä lisänäppyjen syntymistä iholleni sopivilla tuotteilla. Pillereiden lopettamisesta on jo yli puoli vuotta, joten toivon että ihoni ei tästä enää huonone. Edellisellä kerralla lopettaessani pillerit, iho meni vielä huonompaan kuntoon jo parin kuukauden sisällä.. 

Etsin muutamaltakin eri merkiltä sekaiholle tarkoitettua päivävoidetta, ja loppuen lopuksi päädyin tähän Clarinsin Hydra-Matte -voiteeseen. Vaikuttaa ainakin lupauksien perusteella todella hyvältä! Hintaa tällä on Sokoksella 34,50e ja -50% alennuskupongin jälkeen maksoin reilut 17 euroa. 

Sokoksen sivulla tuotetta kuvataan näin: "Ihanteellinen Clarins Hydra-Matte Lotion -emulsio sekaiholle. Kevyt koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti siellä missä kosteutta tarvitaan ja ehkäisee samalla ihon kiiltoa T-alueella (otsa, nenä ja leuka). Vaikuttavia ainesosia ovat lehmusuutteet ja vihreä levä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat sekä valkopeippi, sinkki, B6-vitamiini ja Alpeilla kasvava Chrysin-horsma, jotka jättävät ihon mattapintaiseksi ja vähentävät liiallista talineritystä rasvaisilla ihoalueilla. Madagaskarissa kasvava tulikruunu syväpuhdistaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Clarinsin Anti-Pollution -yhdiste (valkoinen tee, linnunkaali ja glykokalvo) suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja vapailta happiradikaaleilta. Sopii sekaiholle."

 

 

Olen jo hetken aikaa etsinyt itselleni sopivaa meikkivoidetta. Sellaisen, joka sopisi sekaiholleni. T-alue kiiltää helposti, mutta muuten kasvojen iho on normaali/pintakuiva. Olin lukenut hyviä arvosteluja tästä Lancomen Teint Idole Ultra -meikkivoiteesta. Pyysin vielä myyjältä apua ja mielipiteitä tästä, ja oikean sävyn löytyessä päätin ostaa sen. Hintaa tällä putelilla on 54e, mutta alennuksen jälkeen sain sen 27 eurolla. Ei huono alennus! :D Laittelen tästä myöhemmin kuvaa ja kerron oman mielipiteeni kunhan pääsen kunnolla kokeilemaan.. 

Sokoksen sivulla tuotetta kuvaillaan näin: "24 h täydellinen meikkivoide: virheetön, tasainen iho. Sametinpehmeä ja mattapintainen lopputulos. 24 h ihanteellista pehmeyttä: uusi miellyttävä koostumus, levittyy luonnollisesti. SK 15." 

 

Onko teillä kokemusta kummastakaan tuotteesta? :)