UUTUUKSIA MEIKKIPUSSISSA OSA 2

Ajattelin jatkaa esittelemistä meikkipussin uutuuksista. Nämä tuotteet olen ostanut parin kuukauden sisällä, joten ihan uusia nämä eivät enää ole. Nyt osaan kuitenkin jo paremmin kertoa omia mielipiteitäni tuotteista. 

Käytin joskus yläasteikäisenä valokynää ahkerasti, mutta sitten se jäi. Joku kerta meikkitutoriaaleja katsoessani tuli tarve hommata taas sellainen. Sokoksella oli loistava kampanja, jossa sai kaksi Lumenen valokynää yhden hinnalla. Tästä mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Edelleenkin on lähes joka päivä käytössä!

Samalla reissulla mukaan tarttu Lumenen kosteuttava puhdistusvoide. Hinta ei päätä huimannut. Olisikohan ollut 10 euron luokkaa? Tämän ideana on pyyhkiä naama vanulapun kanssa, jolloin meikit tarttuvat siihen. Ihan kelpo tuote, mutta tykkään kuitenkin enemmän sellaisista meikinpoistoaineista, jotka huuhdotaan veden kanssa pois.. Tuoksu on myös miellyttävä eikä aine jätä ihoa kireän tuntuiseksi. Soveltuu siis hyvin herkälle iholle! 

Anttilasta tarttui mukaan kaikki nämä kolme tuotetta samalla kertaa. Maybellinen Lash Sensational ripsiväri, joka on noussut yhdeksi lemppariksi. Kerrankin ripsiväri, joka ei varise alaluomille vaikkei kyseessä edes ole vedenkestävä versio. Normaalihinta on paikasta riippuen 15-17 euroa, mutta ostin tämän alennettuna noin 10 eurolla.

Maybellinen Color Sensational nuden sävyinen (725) huulipuna tarttui mukaan noin 5 eurolla. Tästä on tullut yksi käytetyimmistä huulipunistani, sillä se sopii loistavasti arkeenkin. Huulipuna jättää huulet ihanan kosteiksi, joten pärjään hyvin ilman jatkuvaa huulirasvan käyttöä.. :D Pysyvyys ei luonnollisestikkaan ole parhainta luokkaa, koska kyseessä ei ole mattaversio. Muuten hyvä ja edullinen huulipuna!
 
Lumenen kurvakarvageelit ovat kaikkialla ylistettyjä eikä mikään ihme. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Olen aiemmin käyttänyt tummanruskeaa sävyä, mutta tällä kertaa valitsin sen 'uudessa' vaalearuskeassa värissä. Harjasosa on aavistuksen lyhyempi kuin vanhassa geelissäni, mutta se on vain positiivinen asia. Sävyjä löytyy kolmea eri: läpinäkymätön, tummanruskea ja tämä vaaleanruskea. Hinta pyörii vähän 6-8 eurossa.

Ripsiväri on helppo levittää, vaikka aluksi harjasosa näytti vaikealta käyttää. Ripsistä tulee selvästi tuuheammat ja pidemmät!

Tässä kuvassa multa löytyy ripsiväriä sekä ylläolevaa nuden sävyistä huulipunaa..

Löytyykö teidän meikkipussistanne mitään samoja tuotteita? :)