UUDEN VUODEN VIETOSSA MAALLA

Heippa taas ja mahtavaa uutta vuotta! :) Suomen kamaralla ollaan oltu lauantaista lähtien, mutta ylimääräistä energiaa ei ole oikein löytynyt. Olen edelleen osittain kipeänä ja jetlag painaa vielä vähän päälle, joten oon koittanut levätä ja nukkua univelkoja pois. Tosin olimme uutta vuotta viettämässä Niklaksen kotikotona hänen sisarustensa ja meidän Aleksin kanssa, joten yöunet jäivät aika olemattomiksi molempina öinä. Nyt on kuitenkin aika palata normaaliin unirytmiin ennen kevään koulu-urakkaa! 

Uutena vuotena asu koostui legginsseistä ja hupparista, mutta halusin käydä nappaamassa nämä kuvat nopeasti uusi mekko päällä. Yksi parhaimmista ostoksista reissusta! 

Ruokaa tuli syötyä aika överisti. Lettuja, sipsiä ja karkkia, nakkeja ja ranskalaisia, perunasalaattia.. Univelkojen lisäksi nyt on laitettava ruokavalio takaisin kuntoon. Onneksi reissussa kiloja tuli vain +1,5kg :'D 

Valettiin myös tinaa ja mulle tuli ruusu. Kukat tietävät usein kuulemma onnea - hope so!  Illasta ammuttiin muutamat pienet raketit, saunottiin ja pelailtiin pelejä. Enää ei oikein osaa kuvitella muunlaista tapaa viettää uutta vuotta, sillä baariin meno on ehdoton nono.. Kotona hyvän ruoan ja juoman sekä seuran kanssa on parasta. :) Juhlitteko te uv mitenkään? Mä lähden nyt käymään lääkärissä tän pitkittyneen flunssan takia. Toivotaan, että olo alkaisi pian helpottamaan!

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2018!