VAALEAT HIUKSET RAIDOILLA

En sitten millään malttanut olla tulematta esittelemään teille uutta tukkaani. Olen rakastanut ja löytänyt uuden vakkarikampaajan! Valitettavasti valoitus ei ole paras mahdollinen, joten väri ei oikein pääse oikeuksiinsa. Lisäksi hiukset ovat vesisateen jäljiltä varsin käkkärässä :'D Tulen kuitenkin pian laittamaan päiväsaikaan otettuja kuvia, jospa niistä saisi enemmän irti..

Varasin yli pari viikkoa sitten ajan Mikkelin Hennikseen, joka sijaitsee Porrassalmenkadulla. Koitin etsiä netistä mahdollisimman paljon vinkkejä ja suosituksia hyvästä kampaajasta & täytyy sanoa, että tulen varmasti jatkossakin menemään kyseiseen kampaamoon. Hyvä tuuri, että kerralla löytyi luottokampaaja. Erittäin hyvää palvelua ja upeasti sisustettu kampaamo. Plussaa myös pesupaikalla olevista hieromatuoleista. 

Kysyin reippaasti kampaajan mielipidettä liukuvärin ja raitojen suhteen. Päädyimme pikaisesti raitoihin. Koko päähän laitettiin ohuita raitoja - vaaleita ja ruskeita. Lisäksi pesun yhteydessä hiuksiin tehtiin sävytehoito (?), jolla taitettiin kultaista väriä viileämpään suuntaan. Nyt ei enää ole keltaista näkyvissä, vaan väri on ihanan eloisa ja kirkas. Olen niiin tyytyväinen tähän pieneen muutokseen :)

Nyt on vain ahkerasti käytettävä hopeashampoota, jotta väri pysyisi näin viileänä. Valitettavasti vaaleilla hiuksilla on taipumus taittua helposti keltaiseen.. Mutta vielä kerran - olen tyytyväinen!

Miltä näyttää?