VÄHÄN LYHYEMPÄÄ JA VAALEAMPAA

Kampaajareissut eivät ole ikinä mistään halvimmasta päästä, joten yritän aina pitkittää väliä mahdollisimman kauan. Viime kerrasta ei ollut kulunut kuin pari kuukautta, mutta oma väri puski tyvestä niin selkeästi ja latvat menivät reissun aikana sen verran huonoon kuntoon, että oli pakko varata aika lempikampaajalleni. Onnekseni sain ajan heti parin päivän päähän saapumisestamme.

Kaipasin pitkästä aikaa lyhyempää mallia sen helppoutensa takia, joten pätkästiin tukkaa ihan reilusti ja raidoitettiin vaalealla raidalla koko pää. Näin edelliskerralla värjätty tummempi tyvi saatiin peitettyä melkein kokonaan ja lopputuloksesta tuli huomattavasti luonnollisempi kuin, jos olisi värjätty ainoastaan tyvi vaaleaksi. Ensi kerralla (eli ehkä joskus syksyllä) laitetaan taas lisää vaaleaa raitaa, jolloin tuota tummaa väriä ei enää pitäisi olla. Tumma tyvi toi kivaa, kaivattua vaihtelua, muttei ollut mikään paras ratkaisu näin vaaleaan tukkaan. Mennään siis vaaleammalla niin kauan, kun oma värikin on vaalea! :)

Tosiaan pituudesta lähti useampi sentti, mutta reuhka tuntuu taas niin paljon terveemmältä. Muistan, kuinka sitä joskus nuorempana ajatteli niin, että pitkä tukka oli ainoastaan oikea vaihtoehto. Mukamas lyhyempi hiuksisena ei voinut olla hyvännäköinen ja mitä vielä.. Kun ikää on tullut mittariin pari vuotta lisää, en voi kun nauraa tuolle ajatusmaailmalle. Mä ainakin tunnen oloni vähintään yhtä kauniiksi, oli mulla lyhyt tai pitkä tukka. :D

Oikein ihanaa ja energistä alkanutta viikkoa jokaiselle! <3