VALAISINUNELMIA

Yksi sisustusintoilija täällä hei! Kuinka teidän viikonloppunne sujui? Meillä oli aika hulivili viikonloppu. Perjantaina käytiin päiväseltään Vantaalla, yhden yön vietin Niklaksen kotikotona ja toisen taas omien porukoiden luona. Muu aika menikin pitkälti lukuhommissa. Viikko aikaa opiskella, ja sitten voi hengähtää. Aikamoinen kuukausi ollut! Olo on onneksi aika luottavainen, sillä paljon on tullut tehtyä töitä :)

Olen jo jonkin aikaa harkinnut muutamaa uutta valaisinta meille. Olohuoneen valaisin löydettiin sattumalta talvella, mutta päivitystä kaipaisi vielä ruokapöydän päällä oleva sekä olohuoneen lattiavalaisin. Keräsin allaolevaan kollaasiin  omia lemppareita.

Kotikotonta löytyy vasemmalla puolella olevat Kupoli sekä Lokki. Molemmat ovat todella kauniita ja ajattomia, joten voisin kuvitella ne moneenkin eri tilaan. Oikealla puolella on tyyliltään vähän erilaisia valaisimia. Ylhäältä löytyy myöskin kotimaista designia oleva Octo valaisin ja alhaalta puolestaan Anttilasta löytyvä todella edullinen Brilliant. Lattiavalaisimeksi olen jo useamman vuoden ajan katsellut kuvanmukaista kolmijakaista valaisinta, mutten vielä ole bongannut tarpeeksi hyvää tarjousta ostaakseni sellaista haha! Sitä odotellessa..

Mitä mieltä te olette näistä valaisimista? :)