VAPPU 2016

Heippa ja pahoittelut, että viime päivät ovat olleet vähän hiljaisempia blogin puolella. Viikonloppuna juhlittiin vappua ja lisäksi kertailtiin viimeiset päivät vakavaan. Pääsykokeet on nyt sitten virallisesti ohi (tai siis 1.vaihe.) ja arvatkaa, kenellä on niin iloinen ja helpottunut olo.. NO MULLA! Kokeessa kädet tärisi ja pää tuntui tyhjältä, mutta tällä hetkellä näyttää että kunnialla selvisin siitä.. :) Nyt on sitten pari viikkoa aikaa odotella varsinaisia tuloksia, mutta hyvillä mielin täällä ollaan!

Kerroinkin jo aiemmin edellisellä viikolla, että meidän vappu sujuu rauhallisesti kotona. Tehdään hyvää ruokaa, katsotaan leffaa ja käydään hyvissä ajoin nukkumaan. Pieniä mutkia tuli matkaan lauantaiaamuna, kun pyörtyä pökräytin vessan lattialle. Myös viisaudenhammas päätti iloisesti yllättää mut tulollaan, joten sekin aiheutti pientä kivun poikasta. Pyörtymisen syytä on vaikea sanoa, mutta onneksi näytti jäävän vain tuohon kertaan. Aamu menikin sitten päivystyksessä. Kuitenkin harjoituskoe meni erinomaisesti, joten mitään 'haittaa' ei näyttänyt olevan. Meno oli vain astetta kovempi :D 

 

Ilmapalloja & serpentiiniä, maailman parasta "kuohuvaa" eli Fragolan Beautiful Fruit (kannattaa maistaa!!), kotitekoista simaa ja munkkeja, aurinko, paras seura ja hyvä ruoka. Siinä parilla sanalla kuvattuna meidän vappu! :)