YKSI PARHAIMMISTA VAPPUMUISTOISTA

Aurinko paistoi ja pystytimme silloisen parhaan kaverini kanssa telttaa meidän alapihalle. Olimme silloin yläasteella, ja päätimme viettää ensimmäistä "railakasta" vappua kaupungilla. Tarkoituksena oli livistää illan tullen kävellen keskustaan ja yöllä tulla hiljaa takaisin telttaan nukkumaan. Olin ostanut tuota päivää varten uuden paidan. Harmi, etten muista millainen se oli.. Suunnittelimme illan kulun tarkasti - niin, ettemme jäisi kiinni. Laukut kilisten kävelimme 6 kilometriä.. Saimme tuona aikana pienen tappelunkin aikaiseksi, joka päätyi ojassa pyörimiseksi. Ilta oli kuitenkin aika hauska. Jälkeenpäin ajateltuna täynnä jännitystä, vatsassa kihelmöintiä, naurua ja ehkä ihan vähän häpeää. Pari tuntia juhlimista, kunnes kaverini jäi kiinni ja tulimme taksilla kotiin. Nukuin yön yksin teltassa, ja siellä oli kylmä. Että sellainen vappu. 

Tuosta on jo aikaa vuosia, mutta muistan sen päivän niin hyvin. Ensimmäinen hurja vappu - sattui ja tapahtui. Ja nyt ollaan tässä. Kotona, ilman minkäänlaisia vappusuunnitelmia. Mutta haittaako se?

Vappu on aina ollut juhla, josta olen tykännyt. On parasta koristella kotia serpentiinillä ja ilmapalloilla, kuunnella hyvää musiikkia ja valmistautua illan rientoihin. Milloin sitä on tullut vietettyä kotibileissä, baarissa, kaupungilla tai ihan vaan kotona. Vapusta on aina jäänyt hyvä maku suuhun.. :) Tänään vietetään vappua luultavasti ihan vain kotona. Ehkä käydään illalla kurkkaamassa, että millaista vappua täällä Savonlinnassa vietetään. Muutenkin pitäisi tsempata itseä panostamaan vielä viimeisiin tentteihin, joten ehkä tämä on ihan hyvä vaihtoehto.

Mahtavaa vappua teille kaikille, missä ikinä sitä vietättekään! 🎈