VASTAUKSIA KYSYMYKSIINNE

Tämän postauksen tekeminen oli ihan mahtava idea, sillä tätä oli niin hauska toteuttaa! Niklas oli ihan elementissään kirjoitellessaan vastauksiaan haha! Mua naurattaa jotkut vastaukset, joten ottakaa osa sitten huumorilla hahha! Kiitos vielä kaikille kysymyksistänne <3

Kuinka kauan olette seurustelleet?

- Vuoden lopussa tulee komeat 7 vuotta täyteen, huii! 
Niklas: Minusta tämä ei ole 'huii'. Olemme vielä kuitenkin pitkän suhteemme alussa.

Mitä mieltä olet Niklas Suvin blogaamisesta?
Niklas: Tämä on hyvä juttu, vessassa on kiva lukea näitä. Kiitos älypuhelimen. Joskus on kyllä ärsyttävää ottaa kuvia. Tämä on pisinpään kestänyt harrastus, mikä Suhmulla on ollut. Esim ratsastusta varten ostettiin kengät, kypärä ja ratsastushousut. Harrastus kesti 2 vk.

Kummankin 5 tavaraa/esinettä/vaatetta, mitä tällä hetkellä tarvitsisitte?
Niklas: NHL-16, valurautapata, paistinpannu, veitsi ja pastakone
Suvi: Kollarit, huppari, nahkasormikkaat, sänky ja ruokailuryhmä.

5 turhaketta mitä kotoa löytyy?

Niklas: Keittiön yleiskone, älypuhelimet, kynttilät. En kyllä keksi enempää, kaikki meidän rojut on tarpeellisia.
Suvi: Tiedän, että Niklaksen mielestä kaikki, mitä olen ostanut. :D Mutta sanotaan, että einiinpakollisiajuttuja ovat korupuu ja 80% keittiössä olevassa punaisesta korista, johon tungetaan lähes tulkoon kaikki turhakkeet..

Suvi kerro millainen Niklas on kännissä ja Niklas kerro millainen Suvi on kännissä?
Niklas: Olen hieman huolissani Suvin alkon käytöstä (vitsi vitsi, Suvi ei kovin usein ole kännissä). Mutta silloin kun on, hän muuttuu vähän mustasukkaiseksi ja on nälkäinen.
Suvi: Niklaksesta tulee yllätyshullu ja kamalan äänekäs.
Onko Niklas ikinä Suvin makutuomarina vaatteita ostaessa? Jos on niin kuunteleeko suvi mielipiteitäsi?
Niklas: Minulla ei juurikaan ole mahdollisuutta vaikuttaa S vaate valintoihin. Korkeintaan voin vahvistaa Suvin omaa mielipidettä.
Suvi: En nyt sanoisi, että makuutuomarina mutta mukana kyllä silloin tällöin. Shoppailu nyt miehen kanssa on mitä on, kun vastaus on poikkeuksetta aina luokkaa "toi on kyllä niin sua", "hieno", "eikö sulla oo jo noita tarpeeks?". Joskus Niklaksen mielestä sovittelemani vaatteet ovat outoja, muttei se vaikuta ostopäätökseen :D

Mikä on paras yhteinen muisto?
Niklas: Kun Suvi sanoi ensimmäisen kerran rakastavansa minua.
Suvi: Niitä on monia, mutta heti ensimmäisenä tulee mieleen kaikki ulkomaanreissut ja siellä tapahtuneet asiat. Usein tulee myös muisteltua seurustelumme alkuaikoja, kun kaikki oli niin jännittävää & ihanaa toisen kanssa! Ei sillä, on edelleen..

Mikä sai teidät alunperin ihastumaan toisiinne? Entäpä rakastumaan?

Niklas: Aluksi en ajatellut, että rupeaisin seurustelemaan, elinhän kuitenki villeinmpiä nuoruusvuosiani (Suvia ärsyttää). Mutta sitten huomasin, kuinka ihana Suvi oli. Aloimme nopeasti viettämään lähes kaiken vapaa-aikamme yhdessä. Nopeasti siinä sitten tuli ihastuminen ja rakastuminen.  
Suvi: Ulkonäkö sai ensimmäisenä ihastumaan, mutta juteltuamme myös luonne ihastutti. N on huomaavainen, romanttinen, hauska ja jalat maassa oleva. Pikkuhiljaa sitten ihastuminen muuttui rakastumiseksi. Rakastan Niklasta niin paljon!
Milloin seurustelukumppaninne on mielestänne parhaimmillaan?
Niklas: Kun olemme arki-iltaisin kahdestaan kotona ja Suvi on ilman meikkiä ja kotivaaatteet päällä.
Suvi: Olen miettinyt tätä kysymystä ja tulin siihen tulokseen, että lenkillä N näyttää erityisen hyvältä!

Mikä on parasta, mitä voitte yhdessä tehdä?
Niklas: Kaikki mitä teemme yhdessä on ihan ykköstä, mutta esim ulkomaanmatkat ei olisi mitään ilman omaaa kultsia.
Suvi: Olen samaa mieltä, että oikeastaan kaikki mitä teemme yhdessä on parasta. Lenkillä ja salilla käynti, kauppareissut, television katsominen, kokkaaminen, reissut, yöt.. Ihan kaikki siis :)

Oletteko mielestänne toistenne "sielunkumppaneita"?

Niklas: Soulmates forever.
Suvi: Kyllä.

Mikä on ollut suhteenne haastavin tilanne/hetki? Vai onko kaikki ollut tasaista? 

Niklas: Haastavia tilanteita tulee kaikille ja en oikein tiedä, onko niitä järkevää kaikille kertoa.. On tähän lähes 7 vuoteen mahtunut usempikin ``myrsky´´, mutta onneksi olemme saaneet kaikki riidat selvitettyä.

Suvi: En näe järkeväksi puhua liian yksityiskohtaisesti parisuhteestamme, mutta sanotaan näin, että näihin vuosiin on mahtunut useampi riita ja muutamia haastavia tilanteita. Luulen, että sellaisia on jokaisessa pitkässä parisuhteessa. Jatko riippuukin sitten parisuhteen molemmista osapuolista. On pohdittava useita kysymyksiä ja tehtävä omat ratkaisunsa. Jokainen tietää itse parhaiten, mitä haluaa joten on turha kuunnella liikaa muiden antamia 'neuvoja'.. Kyllä se oma sydän (ja järki) kertoo, mitä vaikeissa tilanteissa tulee tehdä :)


Mikä on kestävän parisuhteen "salaisuus" kummankin mielestä? :-)
Niklas: Kompromissit, huumori, riitely, oma-aika. Pitää osata myöntää omat virheet. Ja vanha sanonta: parempi tossun alla kuin taivasalla, pitää paikkaansa (elän siis nyrkin ja hellan välissä).
Suvi: Kestävän parisuhteen salaisuus hmm. Sanotaan, että tärkeimpiä ovat avoimuus ja luottamus. Yhteinen, mutta myös oma-aika. Huumori ja leikkimielisyys on myös kova sana meidän parisuhteessamme & tuntuu, ettei kaikki aina ihan ymmärrä meitä. :D Omien halujen ja mieltymysten suhteen on myös huomioitava toista ja tehtävä kompromisseja. Välillä pienet teot ja yllätykset ovat ihania! 


Kertokaa molemmat toisistanne hyvät sekä huonot puolet:)
Niklas: En voi sanoa hyviä ja huonoja puolia, sillä rakastan Suvissa kaikkia ``puolia´´,  mutta tässä muutama piirre Suhmurasta: Suvi ei osaa päättää asioita. Suvi tekee hänen itsensä lanseeramia ``pikaimurointeja´´. Suvi ei aina itse niin voimakkaasti ole valmis kompromisseihin. Sumppa mököttää eikä kerro mikä on hätänä. Suvi katsoo kaikenlaisia paskaohjelmia kuten Unelmienpoikamiestä, Hottiksia ja kaikkea mitä tulee MTV:ltä. S tykkää minun tekemästä ruoasta. S tukee minua harrastuksessani (pääsääntöisesti). On kivaa, kun S on kotona pieruverkkareissa. Suvi on hyvissä väleissä perheensä ja minun perheen kanssa. On vallan hauskaa laittaa elokuva pauselle ja selittää tälle blondille, mitä elokuvassa on tapahtunut (oikeasti se on joskus kivaa, kun pääsee pätemään). S tykkää herkutella yhtä paljon (paljon enemmän) kuin minä. Suvi on oikein hyvä autonkuljettaja. Suvi ei täytä roskista oikein. Neiti Parkkinen ei ole valmis maksamaan puolta ruokalaskusta, koska minä syön enemmän ja hän itse kyllä olisi valmis syömää makaronimössöä vaikka joka päivä (EI OLE).
Suvi: Apua, mitähän kaikkea tähän luettelisi! Niklaksen parhaita puolia ovat ehdottomasti erinomaiset ruuanlaittotaidot (kaikki sen tekemä ruoka on niiiin hyvää!), huumori (joka menee aina silloin tällöin yli), romanttisuus (ei uskoisi) sekä päivittäiset hellyydenosoitukset. Lenkillä ollessa ennemmin tai myöhemmin N ottaa mua kädestä kiinni, pusuja ja haleja satelee pitkin päivää & söpöjä lässytyksiä kuulee vähän väliä <3 Niklas on myös todella läheinen perheensä kanssa ja hyvä lasten seurassa. Pidän siitä, että ollaan monissa asioissa samaa mieltä, mutta toisaalta on myös niitä mielipiteitä missä ajatukset ei natsaa yhtään. Arvostan myös sitä, että N osaa rakentaa ja tehdä käsillänsä monipuolisesti kaikkea. Huonoihin puoliin voisin lyhyesti mainita sen, että N on hyvin lyhytpinnainen. Imuroidessa lentää yksi jos toinenkin ärripurri, jos johto on mun takia sotkussa.... Joskus myös jääkiekko aiheutti harmaita hiuksia, kun hallilla saattoi mennä kepeästi kaikki arki-illat + viikonloput 90%. Niklas myös kuvittelee olevansa "keskivertoa parempi kuljettaja" (näin se aina sanoo ajaessaan autoa).. :'D

Mitä yhteisiä haaveita/suunnitelmia teillä on?:)
Niklas: Oma talo ja lapset (monta sataatuhatta velkaa). Farmari Volvo. Ja ennen näitä matkustella mahdollisimman paljon. Haluisimme matkustaa ainakin Meksikoon ja joka paikkaan.
Suvi: Ensin matkustella mahdollisimman paljon ja säästää rahaa tulevaa omaa asuntoa varten. Tietysti opiskella ja hankkia töitä. Joskus sitten mennä naimisiin ja saada (jos niitä meille suodaan) lapsia. Zazulle koirakamu olisi myös tarkoitus hommata jossain vaiheessa elämää. :)


Miten tapasitte?
Niklas: Suvi tuli hurmaavassa 2,5°% humalassa tulisesti suutelemaan minua tuona villiniä uudenvuodenyönä vuonna 2008. Hän siinä sitten ilmoitti tulevansa luokseni yökylään ja edelleen nököttää tuossa vierelläni sohvalla. Ennen tätä tapahtumaa yritin ampua Sutturaa ilotulitusraketilla. Ikää itselläni oli hulppeat 16-vuotta ja olin valtavassa testosteronimyrskyssä ja jonkin verran humaltuneena, joten ajattelin hurmata tuon kauniin jo 14-ikävuoden tavoittaneen nuoren neidon itselleni ampumalla häntä raketilla (toimii).
Suvi: Hmm. Mitähän tuohon N vastaukseen lisäisi. :D Ei ehkä romanttisin tarina..

Missä näette itsenne kymmenen vuoden päästä?
Niklas: Omassa talossa pois keskustan vilskeestä. Ainakin 2 lasta. Olen ehdottanut asuinpaikkakunnaksi 5000 asukkaan Ristiinaa, mutta jostain syystä tämä kuningatar ei sulata tätä ideaa ja haluaa muuttaa vanhempiensa naapuriin (äitin ja isin pikku tyttö). 
Suvi: Kyllä, Niklas tietää hyvin mitä haluan! Koska N haluaa asua omassa rauhassa eikä missään lähiössä, olemme (olen) suunnitelleet, että voisimme rakentaa oman talon johonkin lapsuudenkotini lähelle. Tykkään hirmuisesti siitä asuinalueesta, ja voisin kuvitella asuvani siellä taas tulevaisuudessa. En ole valmis muuttamaan pieneen kylään, sorry honey..

Oletteko jo puhuneet (suunnitelleet) kihloihin ja naimisiin menemisestä? Entä lapsista?
Niklas: Kyllähän sitä joskus ollaan puhuttu. Naimisiin voi mennä sitten, kun on talous vakaallaa pohjalla. Muutama vuosi sitten kihlautuminen oli jo mielessä ja katselimme muistaakseni jo sormuksiakin, mutta sillä kertaa selvisin puhumalla. Toivottavasti hän huolii minut, kun aion joskus salattuna päivämääränä kosia. Toivotaan parasta.
Suvi: Kyllä siinä mielessä, että joskus mennään kihloihin ja naimisiin. Sama juttu lapsien kanssa. Itse en kuitenkaan vielä halua lapsia, katsotaan sitten 10 vuoden päästä uudestaan.. 

Kertokaa yhteisestä vapaapäivästä, mitä se todennäköisesti pitäisi sisällään!

Niklas: Herätään myöhään, maataan sängyssä tunti tai kaksi, jonka jälkeen menen tekemään primadonnalle aamupalaa, mikäli emme ole sopineet, että menemme johonkin ravintolaan syömään. Sitten käydään salilla ja/tai käytetään Zazu lenkillä. Loppupäivä todennäköisesti löllitään sohvalla pieruverkkareissa katsoen Netflixiä ja jos tsägä käy niin..... Halitaan.

Suvi: Hahhah, olisin sanonut aika samoja asioita. Pitkään nukkumista ja sängyssä löllimistä, hyvää ruokaa, pitkä lenkki, ehkä kuntosalilla käyntiä & leffan katsomista ISON karkkipussin kera. :)