VAUHDIKAS VIIKONLOPPU TAKANA

Huh! Meikäläinen on aivan loppu, joten tämä postaus oli jotenkin työn ja tuskan takana. Meillä oli normaalia vauhdikkaampi viikonloppu, jonka seurauksena tuli ehkä pientä univajetta. Tämä päivä aloitettiin siis pitkään nukkumisella, mutta myös kouluhommien kimppussa ollaan vietetty tänään jo useampi tunti. Ollut ehkä hieman tahmeaa tuon esseen kirjoittaminen..

Perjantaina ajeltiin siis aamuluennon jälkeen Mikkeliin juhlistamaan vähän etukäteen pikkuveljeni syntymäpäiviä. Äiti oli leiponut herkullisen voileipäkakun ja paistanut ensimmäiset joulutortut, NAM! Samalla näin isovanhempiani ja kummityttöäni. Olikin jo ikävä kaikkia heitä! <3 Illasta innostuttiin mennä pelailemaan Amarilloon bingoa, josta tultiinkin ennen puolta yötä vielä kotiin saunomaan. Me muuten rakastetaan Niklaksen kanssa saunomista ja viikonloppu ilman saunaa on niin väärin :D

Lauantaina aamusta jatkettiin matkaa kohti Lappeenrantaa, jossa asuu sekä mun että Niklaksen hyvä ystävä. Ajomatka tonnepäin meni yhdessä hujauksessa ja heti ensimmäisenä lähdettiin Niken kaverin ja hänen tyttöystävänsä kanssa syömään lounasta. Kahvila oli muistaakseni nimeltään Aleksandra, ja voi luoja kuinka hyvää ruokaa sieltä saikaan. Iso suositus.

Lounaan jälkeen pojat lähti tekemään omia juttujaan ja itse suuntasin kaverini Annan luokse. Iltapäivä kierreltiin kaupungilla ja käytiin ostamassa vähän juotavaa ja pikkupurtavaa iltaa varten. Tutustuttiin Annan kanssa vuosi sitten Savonlinnassa ja vielä niinkin erikoisessa paikkaa kuin kuntosalin pukkarissa. Onneksi Anna rohkeni avata suunsa, sillä meistä tuli hyvät kaverit. Oli siis ihan huippua päästä vaihtamaan puolen vuoden näkemisen jälkeen kuulumisia. 

Illasta sitten treffattiin Nikkeä ja hänen kaveriaan, ja mentiin yhdessä baariin. Mähän tunnetusti inhoan baareja, koska en tykkää tanssia enkä oikein juodakaan. Meillä oli kuitenkin tosi hauska yö ja eksyttiin "kotiin" nukkumaan vasta puoli 5 aikaan aamusta. Parin tunnin yöunien jälkeen olo oli aika karsea, mutta ei pelkästään valvomisen ja juomisen suhteen. Olin nimittäin satavarma, että olin saanut virtsatientulehduksen. Sain varattua Mikkelistä lääkäriajan, joten meillä tuli valitettavasti aika kiireinen lähtö Lappeenrannasta. Onneksi sain antibiootit ja olo on jo näin vuorokauden jälkeen parempi.

Illasta oli vielä pakko pysähtyä ottamaan kuva upeasta auringonlaskusta. Kylläpä meillä oli tapahtumarikas viikonloppu monestakin eri syystä 💛