VIIKON KOHOKOHDAT NIIN HYVÄSSÄ KUIN PAHASSA

Kulunut viikko on jäänyt mieleeni monestakin eri syystä, ja kaikesta kiireestä huolimatta onnistuneena ja mieltä lämmittävänä. Pakko kuitenkin myöntää, että ilman sattumuksia ja punaposkia tästä viikosta ei olla selvitty. Tässä viikon kohokohdat niin hyvässä kuin pahassa:

  • Naistenpäivänä ilahduttanut tulppaanikimppu ja suklaalevy. Ehkä ihan pienen vinkkailun ansiosta.. 
  • Koiranpentuvahtina oleminen ja siitä seurannut älytön pentukuume <3
  • Pyörällä kaatuminen oman tyhmyyden takia, kun tuli ajettua liian kovaa alamäki alas ja tehtyä jyrkkä käännös, jonka seurauksena takapyörä lähti alta ja olinkin mukkelismakkelis autotiellä. Luojan kiitos en lyönyt päätäni, mutta vasen polvi otti sen verran ison osuman, että sitä koristaa kahden nyrkin kokoinen mustelma. Tein myös huomion, että ensimmäinen ajatukseni oli "näkikö kukaan?". Väliäkös tuolla!
  • Pakarapotkut salilla rikkinäiset housut jalassa. Haaravälikköä (siis housujen heh) koristi kaksi isoa reikää ja siinä koitin sitten pokkana tehdä pakarapotkut loppuun, vaikka papparaiset taisivatkin vähän katsella siihen malliin, että voi tyttörukkaa, kun ei ole varaa ehjiin housuihin. Sarjat jäivät poikkeuksellisesti kahteen.. En vain raaski heittää mun lempparihousuja roskiin, vaikka reiät on tullut paikattua ehkä miljoona kertaa :D
  • Sushin tekeminen ensimmäistä kertaa itse. Okei, olin enemmänkin Niklaksen opissa, mutta nyt tiedän mitä niihin tarvitaan!
  • Parin viikon päässä häämöttävän reissun odottelu, mutta samalla iskee pieni ikävän tunne jo valmiiksi mun poikia kohtaan. Ollaan pitkästä aikaa yli viikko erossa, apua! 

Millainen teidän viikkonne on ollut? Kenties mukaan on mahtunut sekä hyviä että huonoja hetkiä? :)