VIIKONLOPPU

Moikka!

Sunnuntai-ilta ja olo on kyllä sen mukainen. Tekisi mieli mennä jo nukkumaan, mutta ehkä odotan vielä muutaman tunnin. :D Pähkäilen tässä samalla uuden kameran ostoa, jota olen oikeastaan tehnyt jo kesästä lähtien. Nyt, kun bongasin hyvän tarjouksen ja olen lukenut kamerasta paljon hyvää, päätös tuntuu todella vaikealta. Kun kyse on isommista summista, haluan olla 100% varma päätöksestäni. Ja hyvähän se on!

Mutta itse viikonloppuun. Meidän piti olla tämä viikonloppu Savonlinnassa, mutta kuten arvata saattaa, saatiin yllättäen ideaksi lähteä Mikkeliin. Onneksi tuohon aikaan kulki vielä busseja. Oli hauska yllättää perhe ja nähdä rakkaita (arvatkaa, miten kamalalta tuntui jättää Zazu sinne..). Vietin perjantai-illan ihan kotikotona ja lauantaina näin 3kk tauon jälkeen Niinaa. Huuippua! Lähdettiin sitten viihteelle pienen porukan kanssa ja porukoille kömmittiin vähän ennen kahta. En ole baari-ihminen, en sitten yhtään :D 

Tänään nukuttiin pitkään, syötiin ihan parasta ruokaa (karjalanpaistia!) ja nautittiin tosta upeasta syyssäästä..  

Reilu pari tuntia sitten kotiuduttiin takaisin Savonlinnaan. Oli sopivasti mun siivousvuoro, joten imuroin ja vaihdoin puhtaat lakanat. En malta odottaa, että pääsen kohta luvan kanssa pujahtamaan vällyjen väliin - parasta!

Aurinkoista viikkoa! :)