VIIKONLOPPU HELSINGISSÄ

Moikkamoi ja aurinkoista alkanutta viikkoa! Sää on taas suosinut meitä ja tänään päästään nauttimaan jopa +25 asteen lämmöstä. Huippua! :) Itse suuntaan puolilta päivin Jyväskylään valmennuskurssille, mutta sitä ennen tulin kertomaan teille minilomastamme Helsingissä. Helsinki on todella kaunis kaupunki, ja tykkään siitä kovasti.

Lähdimme siis perjantaina matkaan kaksin pikkuveljeni kanssa. Yövyimme meille tutussa hotellissa Grand Marinassa, sillä saimme huoneen 80 eurolla. Hotellille on pieni kävelymatka, mutta matka taittuu nopeasti ympäristöä ihaillen ja kuvaillen.. ;) Kahden päivän aikana tuli tallusteltua 37km, huuh!

Meille sattui todella hyvä tuuri sään suhteen, sillä aurinko paistoi molempina päivinä. Välillä olikin kiva pysähtyä istuskelemaan johonkin ja katsella ihmisvilinää.. 

Pitihän sitä käydä myös syömässä. Testattiin ensimmäistä kertaa Friends & Burgers, josta sai herkullisia hampurilaisia. NAM! Reissun aikana käytiin myös syömässä Iguanassa tortillat ja Vapianossa pastaa. 

Eli aurinkoa, kauppojen kiertelyä ja muutamia ostoksia, kahvittelua eri kahviloissa, Tuomiokirkon edustalla istuskelua, hotelliaamiaista, käppäilyä ja pikkuveljen kanssa vietettyä laatuaikaa. Ei pöllömpi viikonloppu <3