HOT WINGS KILPAILU KUOPIOSSA (VIDEO+KUVIA)

Apua, mikä viikonloppu taas takana! Se oli jotenkin ihan uskomattoman hauska ja tapahtumarikas. Kylläpä oon iloinen tällä hetkellä! Vaikka tänään on vapaapäivä, eikä kouluakaan ole jäljellä kuin tiistai ja keskiviikko ennen lomaa, niin silti en malttaisi kouluhommia tehdä ollenkaan. Olen jo ihan lomafiiliksissä heh..

Miksi sitten lähdettiin Kuopioon? Niklas söi itsensä Amarillon Hot Wings -kilpailun finaaliin Kuopioon, joten sen takia. Ilokseni pääsin kannustusjoukkona mukaan ja sain nauttia vähän hotellielämästä. Kuopiossa on muutenkin tullut käytyä vain pari hassua kertaa, joten oli kiva kierrellä ympäriinsä ja nähdä uusia paikkoja. Tosi kivan oloinen kaupunki! Ps. Jos haluatte tietää, miten kilpailussa kävi niin kannattaa katsoa video. ;)

Kuvailin teille reissusta lyhyen videon, mutta laitan myös pari kuvaa alle, jos joku ei tykkää videota katsella. Kuvat oon ottanut puhelimella ja videon kuvannut pääosin kameralla..

Muistakaa vaihtaa kuvanlaatu asetuksista 720p HD:ksi :)

Lauantaina saavuttiin Kuopioon jo puolen päivän aikoihin. Meille oltiin varattu huone Sokos Hotel Puijonsarvesta ja se kyllä yllätti positiivisesti. Käytiin kirjautumassa sisään hotelliin ja lähdettiin samantien syömään.  

Amarillo tarjosi kilpailijoille ruoat, joten mentiin sinne syömään. Arvatkaa, kuinka täysi olo oli noiden ruokien jälkeen.. Sitten olikin hyvä lähteä Matkukseen sovittamaan vaatteita. :D

Tultiin kaupan kautta vielä hotellille ja hengailtiin huoneessa pari tuntia katsoen jääkiekkoa ja herkutellen ennen wingsien syöntikilpailun alkamista. Oli vaan niin ihanaa rauhassa vähän laittautua ja tietty maata oman kullan kainalossa.. ♡

Kuvasta nyt varmaan selviääkin, että miten Niklakselle oikein kävi. 17 kilpailijaa, ja toi meni ja voitti. Voitte varmaan kuvitella, minkälainen fiilis meillä molemmilla oli. Palkintona oli matka Jenkkeihin kahdelle. Arvatkaa, kuka pääsee mukaan!!! ;) 

Amarillossa oli esiintymässä Hovimuusikko Ilkka, josta en oo oikein koskaan välittänyt, mutta joka olikin ihan hauska livenä. Saatiin kuitenkin vielä "lisäpalkinnoksi" liput Roope Salmisen & Koirien keikalle, niin vaihdettiin vielä paikkaa ennen hotellin lakanoihin kömpimistä.. Fiilis oli ihan uskomaton ja meillä oli kyllä niin hauskaa! Yöllä nukuttiin vain muutama tunti, koska sopivasti Roope ja hänen koiransa (:D) yöpyivät seinän toisella puolen ja pitivät meitä hereillä puoli 7 asti aamulla. Haha, mutta ei ärsyttänyt yhtään - enemmänkin naurettiin heidän jutuilleen ja koko reissulle.

Parin tunnin yöunien jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa hotellin aamupalalla. Vatsat täysinä pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin käpöttelemään juna-asemalle.

Ihan mahtava reissu takana enkä olisi ikinä arvannut, että Niklas voittaisi kilpailun, vaikka sitä tietysti toivottiinkin.. :) Nyt sitten suunnittelemaan tarkemmin matkaa, sillä meillä on täysin vapaat kädet sen suhteen! Tuntuu ihan uskomattomalta.