VIIKONLOPPU LUURIN LÄPI

Oikein ihanaa ja leppoisaa sunnuntaita! Täällä ollaan nautittu edelleen auringosta ja lämmöstä. Jouduin viemään oman läppärini huoltoon, joten koitan nyt raapustaa jotain Niklaksen koneella. Olisi jo kova hinku muokkailemaan ja jakamaan kuvia enemmänkin, mutta pitää odottaa että oma kone tulee taas kuntoon.. En ole vähään aikaan jakanut puhelimeen tallentuneita kuvia, vaikka sillä tuleekin päivittäin niitä räpsittyä. Puhelimella otetut kuvat ovat usein niitä tilannekuvia, joita ei ole niin tarkkaan mietitty. Siksi tykkään niitä ainakin itse katsella myös muiden blogeista! 

Mulla on ollut koko viikonloppu töitä, joten en ole ihan niin paljoa pystynyt nauttimaan siitä fiiliksestä, joka muuten aina valtaa mielen. Tiedättekö sellainen ihana rentous? Onneksi mulla on tänään ainoastaan neljän tunnin iltavuoro, joten ollaan koko aamupäivä nautittu ulkoilusta yhdessä. Kohta voisi ottaa pikkupäikkärit heh..

Meidän pieni karvainen lapsi on ollut välillä ihan poikki tuon helteen takia. Toissapäivänä joku mummo huuteli toiselta puolelta katua, että onko meidän koira kuinka vanha, kun raahautuu niin hissukseen perässä  :'D Oon miettinyt monena kesänä, että jos Zazun karvan ajaisi lyhyeksi, mutta en sitten ole uskaltanut. Mitä jos karva ei kasvakaan samanlaiseksi?

Kuntosalitreenit ovat jääneet toukokuussa ihan minimiin, joka ehkä välillä vähän harmittaa. Mua ei vaan yhtään huvita treenata sisällä, mikäli ulkona on lämmintä ja aurinko paistaa. Muutaman kerran on tullut vedettyä ulkotreeniä ja lenkkiä tulee kyllä heitettyä päivittäin lähemmäs 10km.. Ei pidä potea huonoa omatuntoa, koska ei tää melkein kuukauden kestänyt helleaalto kestä koko kesää. Pessisimisti ei pety vai miten se meni.. Nyt on nautittava! 

Ollaan käyty testaamassa muutama kahvila ja ravintola. Tänään löydettiin lenkillä ollessamme sattumalta todella symppis satamakahvila syrjemmästä, joten pitihän sitä jäädä istuskelemaan hetkeksi terassille.. Mikään lämpimin keli tuolla ei tosin tällä hetkellä ole, sillä tuuli on tosi kova ja kylmä, vaikka lämpömittari näyttää +19. 

Joensuu on yllättänyt positiivisesti monestakin eri syystä. Täällä on ihan mielettömän kaunista ja upeita lenkkeilymaastoja on vaikka millä mitalla. Asutaan lähellä Pielisjokea, joten sen varrella tulee lenkkeiltyä melkein päivittäin. Vesi on elementtinä todella rauhoittava ja vetää mua aina puoleensa. Täällä on muutenkin runsaasti puistoja, ja melkein joka päivä löytää uusia alueita ja reittejä. 

Perjantaina illasta tullessani töistä kotiin, mua odotti parvekkeella ihana illallinen alku-, pää- ja jälkiruokineen. Oltiin aluksi ajateltu, ettei osteta parvekkeelle mitään kalusteita. Löydettiin kuitenkin Torista edulliset ja siistit terassikalusteet, joten ollaankin nyt hengailtu siellä päivittäin. Milloin syödään aamupalaa tai päivällistä, milloin luetaan ja otetaan aurinkoa. Harmi, ettei aurinko paista siihen kuin aamukymmeneen saakka. :D Voisin itse asiassa esitellä teille meidän parvekkeen kunhan saan sen oman koneeni takaisin.

Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu? Oletteko nauttineet hyvästä säästä kotona vai kenties jossain muualla? :)