VIIKONLOPPU TAMPEREELLA

Huh, mikä viikonloppu takana. Mistähän mä aloittaisin? Sanotaan nyt niin, että oikeastaan kaikki suunnitelmat meni mönkään ja vaikka mitä kommelluksia mahtui viikonloppuun. Välillä ei ollut itku kaukana, mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. :D Ensimmäinen yö vietettiin Niklaksen siskon ja hänen poikaystävänsä asunnossa, kun taas seuraava yö oltiin Niinalla.

Perjantaina me lähdettiin silloin puolen päivän aikaan bussilla kohti Jyväskylää. Meillä piti olla kaikki liput varattuina, mutta kas kummaa - huomasin lippuja tarkastaessani, ettei me oltukaan jostain kumman syystä ostettu niitä lippuja Jyväskylästä Tampereelle. Just, perus Suvi.. No, bussi oli kaiken lisäksi myöhässä, joten ei edes oltaisi keretty tuohon seuraavaan bussiin. Onneksi saatiin seuraavaan, puolen tunnin päästä lähtevään bussiin vielä liput. Lisäksi Niinalla oli iskenyt sopivasti sinä aamuna paha noidannuoli, joten juomissekoilut saatiin unohtaa siltä viikonlopulta. Emiliaa olisi pitänyt nähdä lauantaina, mutta valitettavasti hän tuli kipeäksi. Mitähän muuta hahha! Ainiin, lauantaina baariin jonottaessa Niklas huomasi unohtaneensa lompakon Niinalle, joten sitä piti lähteä hakemaan puolen yön aikaan. Silloin ei naurattanut yhtään. No, mutta mahtui niitä hauskojakin hetkiä & ne jäikin päällimmäisenä mieleen. <3

Kameraa en jaksanut raahata mukanani, joten mennään puhelimen kuvilla:

 

 

Ruokapaikat menivät nappiin! Perjantaina käytiin Niklaksen siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa syömässä Gringos Locos nimisessä paikassa. Itse tilasin sinä iltana rapusalaatin, kun taas muut päätyivät hampurilaiseen. Kivan tunnelmallinen ravintola, josta sai hyvää ruokaa :)

 

 

Lauantaina tehtiin itse ruokaa ja hyvä niin. Säästipä siinäkin muutaman kympin! Sunnuntaina mentiin puolestaan Niinan kanssa Napoliin. Napoli on siis Tampereen suosituin pizzeria, ja koska mä rakastan pizzaa - niin mulle kelpas toi paikka paremmin ku hyvin! Paikka oli todella viihtyisä eikä mulla ole mitään negatiivista sanottavaa. Hinnat olivat kohdallaan, täytevaihtoehtojaa kymmenittäin & pizzojen maku herkullinen. Itse tilasin fantasia pizzan, johon tuli rucolaa, tuoretta mozzarellaa, ananasta ja parmankinkkua. Hintaa taisi olla noin 14 euroa.

 

 

Pakkohan sitä oli myös käydä Arnoldsissa donitseilla :D Onhan noi hyviä, mutta on niillä myös hintaa hahha! En muuten tiennyt, että Mikkelissäkin on ollut Arnolds. Tosin joskus yli 10 vuotta sitten..

 

 

Kaupoissa tuli kierreltyä jonkun verran ja tarttui sieltä jotain mukaakin.. Alunperin mun oli tarkoitus ostaa MACin huulipuna & huultenrajauskynä, mutta totta kai ne oli jälleen kerran loppu. Meikkien sijaan mukaan tarttui pitkän harkinnan jälkeen uusi musta parkatakki. Ensin kokeilin valkoista takkia, mutta oli todettava, ettei se soveltuisi koiran kanssa ulkoiluun. Takki olisi luultavasti heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ruskea.. Mustaa väriä ei puolestaan löytynyt kuin L koossa, joten en edes aluksi meinannut kokeilla takkia päällä. Onneksi kokeilin, sillä eihän se niin iso ollutkaan! Vyötäröltä löytyy vielä kiristysnauha ja nyt alle mahtuu varmasti esimerkiksi huppari. Hintakaan ei ollut paha, joten mitä mä oikein ajattelin. Täähän on just sitä, mitä oon ettinyt Mikkelistäkin :)