VIIKONLOPPU TAMPEREELLA PARHAAN YSTÄVÄN LUONA

Heippa! Toivottavasti teidän viikkonne alkoi vähän paremmissa merkeissä kuin omani.. Ollaan nimittäin Niklaksen kanssa kamalassa flunssassa.. Mutta, koska en viitsi kuvailla tätä räkänaamaa, niin ajattelin vähän kertoa teille mun Tampereen visiitistä!

Viime viikon torstaina hyppäsin puolen päivän aikoihin bussiin ja suuntana oli Tampere. Paras ystäväni, jonka olen tuntenut ihan pienestä tytöstä lähtien, on asunut jo parin vuoden ajan siellä päin, joten toisinaan näkemiset saattavat venyä.. Tätä minireissua olikin sitten odoteltu! Hitsi, että meillä oli kivaa ♡

Saavuin Tampereelle vasta illalla ja suunnattiinkin suoraan ruokakauppaan täydentämään jääkaappia. Päätettiin tehdä nachosalaattia ja jälkkäriksi tietysti Makuunin karkkeja haha.. Vuokrattiin samalla leffa, sillä molemmilla oli sellainen fiilis, että tuo ilta vietettäisiin visusti kotona yökkärit päällä. :D Ps. Leffa oli aika surkea, ei kannata katsoa..

Perjantaina heräiltiin vähän yli 9 ja väsättiin pieni brunssi. Croisantteja, puuroa, hedelmäsmoothieta ja itsepuristettua mehua.. Nam! Sitten vain pikaiset ehostukset ja kaupungille shoppailemaan. Mulla lähti mukaan ainoastaan neulepaita Vilasta, joka vilahtaakin tämänkin postauksen parissa eri kuvassa. Ihanan lämmin, iso ja pehmeä. Lempparipaita tällä hetkellä!

Shoppailujen lomassa käytiin kahvilla kauppahallissa sijaitsevassa Aniitta nimisessä paikassa. Yllätyin sen edullisuudesta eikä noissa herkuissakaan (toi kinderpiirakka oli ihan unelma!) ollut mitään valittamista.. ;)

Useamman tunnin kaupoissa kiertelyn jälkeen tultiin "kotiin" ottamaan pienet päikkärit ennen illan menoihin lähtemistä. Laittauduttiin rauhassa, siemailtiin viiniä ja kuunneltiin musiikkia. Tällainen on ihan parasta tyttöjen kesken!

Oltiin varattu pöytä paljon kehutusta 2h+k nimisestä ravintolasta, ja voi luoja miten hyvää ruokaa tuolla oli. Ravintola oli myös todella tunnelmallinen ja kotoisa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli etsitte hyvää ja kohtuuhintaista ravintolaa Tampereella :)

Iltaa jatkettiin sitten muutamissa eri paikoissa melkeimpä puoleen yöhön asti, jonka jälkeen päätettiin luovuttaa ja lähteä pakkaamaan sekä nukkumaan. Aamulla meillä soikin herätyskello jo kahdeksan maissa..

Ihan mahtavat pari päivää, joista jäi taas kasapäin hyviä muistoja.. Tällaiset ystävät on kyllä kultaakin kalliimpia. ♡