VIIKONLOPPUFIILIKSISSÄ

Päivät ovat ihan sekaisin, kun työvuoroja onkin yhtäkkiä myös viikonloppuisin. Tämän viikon osalta 2/4 tehtynä ja huomenna illasta pääsen itekin viikonlopun viettoon. Vähän harmittaa, etten pääse tänä viikonloppuna Mikkeliin ja muistamaan paikan päälle äitiäni. No, minkäs sitä vuoroilleen voi.. Niklas lähti Zazun kanssa sinne keskiviikkona, joten olen saanut (joutunut) nauttimaan yksinolosta. Alkaa kyllä olla jo kamala ikävä poikia, mutta onneksi saan heidät takaisin kotiin jo huomenna :) 

Voi kun nämä kuvat olisivat tältä päivältä, mutta ne ovat valitettavasti edelliseltä viikonlopulta. Erilaiset juustot, tosin melko miedot sellaiset, ovat yksi "uusimmista" paheistani. Olen oppinut syömään ja nauttimaan niistä ehkä viimeisen 5 vuoden aikana. Juustolautaselle sopii esimerkiksi suolakeksit, muutama erilainen juusto, viinirypäleet, omena ja päärynä, hilloa ja tietty kylkeen tilkka viiniä.. Ah kyllä kiitos! Harrastatteko te tällaisia juustoiltoja? 

Tänään ajattelin käydä ostamassa pienen pussin irttareita ja töistä tultuani mussuttaa niitä ja katsoa jonkun hömppäleffan. Olisiko teillä antaa suosituksia? Nyt ruoanlaiton kimppuun ja puolilta päivin sitten töihin.

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua ihan jokaiselle <3