VIIKONLOPPUMOODI

Viikko on ollut aika kiireinen, joten viikonloppu on enemmän kuin tervetullut. Tosin sekin on täynnä suunnitelmia, joista jotkut ovat vielä vähän avoinna. Meillähän on muutto edessä keskiviikkona, jota olen koittanut parhaani mukaan valmistella. Niklasta vaan vähän ärsyttää, kun stressaan "mokomaa" asiaa :D Tekisi mieli pakata, mutta toisaalta laatikoiden keskellä eläminen ja tarvittavien tavaroiden etsiminen niistä ei oikein houkuta. Muutamat pahvilaatikot on jo pakattu ja kaikki ylimääräinen ja turha karsittu. Kyllä se tästä!

Olin eilen aamusta iltaan asti menossa. Kävin nimittäin iltavisiitillä Mikkelissä työhaastattelussa ja viemässä Zazun porukoille hoitoon. Nyt jo kamalan orpo olo, mutta eipähän ole Zazullekaan niin stressaavaa elää muuttohässäkän keskellä.. Mua on vähän mietityttänyt, kuinka Zazu tulee taas sopeutumaan uuteen kotiin. Nykyisestä kodista on selkeästi tullut tärkeä ja 'oma', mutta pidetään peukut pystyssä, että viihtyy myös uudessa kodissa. :)

Käytiin aamupäivästä vetämässä yksi kouluprojekti palvelutalossa ja kohta ajateltiin lähteä ruokakauppaan. Illalla tehdään hampurilaisia ja jälkkäriksi kokeilen itsetehtyjä Snickersejä! Mahtavaa viikonloppua kaikille ♡