VIIKONLOPUN JUHLAHUMUA

Lauantaina juhlimme pikkuveljeni 18-vuotis syntymäpäiviä. Iltapäivästä kävi sukulaisia kahvittelemassa ja illasta sitten olimme nuorison kesken meillä ennen baariin menoa. Kokeilin jälleen uutta juustokakkua ja synttärisankarin toiveesta mauksi valikoitui kinuski. Digestivien sijaan käytin pohjassa Bastogneja, jotka ovat muuten mielettömän hyviä myös sellaisenaan. Kakku keräsi maullaan kehuja, mutta harmitti että pohjan ja täytteen välillä olleiden vaahtokarkkien takia sitä oli vaikea leikata nätisti. Hmm.. Ensimmäiset joulutortut on myös maisteltu ;)

On tavallaan kamalaa ja pelottavaa ajatella, ettei meidän perheessä ole enää varsinaisesti lapsia. Mihin tämä kaikki aika oikein katoaa? Pidän itseäni nykyään 18-vuotiaana ja näen pikkuveljeni ala-asteikäisenä. Tai niin ainakin tavallaan toivoisin haha.. Onko ajan pakko mennä näin nopeasti?

Päälleni valikoitui ainoastaan vaatekaapin uutuuksia, jotka tulen esittelemään tarkemmin myöhemmin. Yksi tämän hetken lemppariväreistäni on tuollainen hento vaaleapunainen. <3

Illasta meitä oli tosiaan pieni kööri koolla. Syötiin ja juotiin, kuunneltiin musiikkia ja rupateltiin. Pojat saunoivat sillä aikaa, kun mä laittelin meille vähän iltasnacksia pöytään. :D Puolen yön maissa siirryttiin baariin, jossa ei kuitenkaan viihdytty paria tuntia pidempään. Ihmisiä oli hirveesti ja väsymys alkoi painaa jo kahden maissa. Käytiin hakemassa vähän yöpalaa ja suunnattiin olemattoman taksijonon kautta kotia. Vaikka suuremmalta krapulalta vältyttiin, niin kyllä sitä kropasta huomasi juoneensa huomattavasti enemmän kuin yleensä. Tuntuu, että vasta tänään olo alkoi olla taas normaali. Ei ole meikäläisen juttu tuo juominen :D

Ehkä jotakin kertoo myös se, että tuon illan jälkeisenä päivänä nukuin 2 tunnin päiväunet ja 12 tunnin yöunet, eikä olo ollut siltikään mikään kaikkein energisin. Vanhuus..