VIIKONLOPUN YLLÄTYSJUHLAT

Olin odottanut viime viikonloppua jo useamman viikon ajan. Äitini täyttäisi 50-vuotta, joten haluttiin jollain tapaa yllättää hänet. Oltiin suunniteltu pieniä yllätysjuhlia jo yli kuukauden ajan ja olihan niissä aikamoinen suunnittelu. Vieraiden päättäminen ja kutsuminen, ohjelma ja lahjat sekä ruoka, josta suurin kiitos menee mummolle! 

Aamu alkoi sillä, että tehtiin aamupalaa ja poksautettiin skumpat. Mummo oli jo aiemmin soittanut äidilleni ja pyytänyt meidät sinne syömään juhlapäivän kunniaksi. 

Loppuen lopuksi yllätyksen kohteeksi "joutui" myös isäni, joka täyttää keväällä 60-vuotta. Äitini oli jo aiemmin vinkannut, että he juhlivat isäni kanssa myöhemmin keväällä sitten yhteisiä syntymäpäiväjuhlia, joten päätettiin järjestää ne jo nyt. Oli hauska huomata isäni ilme, jolla ei ollut asiasta mitään hajua. :D Eli 110-vuotis syntymäpäivät - ei hassumpi ikä heh!

Iskän ja Aleksin kanssa yllätettiin äiti Kreikan matkalla, jonne lähdetään yhdessä toukokuussa. Ihan mahtavaa! Lisäksi teetätin heille yhteisen kuvakirjan ja ostettiin muutamien sukulaisten kanssa vielä matkalahjakortti. Omasta mielestä matkat/matkalahjakortit ovat parhaita lahjaideoita, sillä kuka nyt ei tykkäisi lähteä reissuun.. ;)

Mummo oli taikonut pöydän täyteen vaikka mitä jouluherkkuja. Oli mm. erilaisia salaatteja, laatikoita, kalaa ja kinkkua sekä karjalanpaistia.. Suurkiitos mummolle ja vaarille, jotka näkivät valtavasti vaivaa. Kiitos myös serkulleni, joka auttoi päivän aikana.❤️ Ilman ongelmia ei tälläkään kertaa selvitty, sillä astianpesukone teki kepposet ja syttyi melkein palamaan juhlien alussa! Onneksi selvittiin ilman suurempia vahinkoja..

Mietin pitkään, mitä ohjelmaa juhliin voitaisiin järjestää. Koska kutsuvieraat olivat läheisimpiä ja meitä oli alle 30 henkeä, ostin ison kartongin, johon kaikki saivat käydä kirjoittamassa muiston liittyen vanhempiini. Tästä jäi heille hauska muisto talteen.

Kahvipöydästä löytyi kummini tekemä red velvet kakku (jumalaisen hyvää!), tuoretta pullaa ja pipareita. Tuona päivänä tuli kyllä vedettyä pienet ruokaöverit :'D 

Kotona jatkettiin vielä juhlia. Saunottiin, nautiskeltiin punaviiniä ja koottiin pieni juustolautanen. Rupateltiin syvällisiä lähes puoleen yöhön asti. Pitkän ja yllättävän rankan päivän jälkeen oli ihana käpertyä omaan sänkyyn, oman kullan kainaloon.. Paras tapa lopettaa ihana päivä. ♡