RIIAN OSTOKSET

Ah, mikä sään muutos tapahtui maanantaina. Ensimmäistä kertaa ulkona on tarennut pelkällä hupparilla ja kerkesimpäs myös hetken ottaa jo aurinkoa parvekkeellamme. Meinasi tulla ihan hiki! :D Nyt kuitenkin esittelyssä Riiassa (taipuuko se Riikan vai Riian?!) tekemäni ostokset:

Housut - Reserved // Paita - Mango

Riikan reissulla löysin jo kauan etsimäni siistit, mutta rennot mustat housut. Nämä ovat ihan mielettömän hyvät päällä eikä rokottanut lompakkoakaan kuin 20 euroa. Ehkä paras ostos keväältä!

Valkoinen + pitsi = rakkaus. Mä rakastan näitä molempia ja ne lyötynä yhteen on niin mua. Malliltaan tuo paita on vielä kivan väljä, joten sekin on mukava päällä. Tulevan kesän luottopaita - ei epäilystäkään!

Kaulahuivi - Zara

Mähän ajattelin, että Latviassa kevät on jo pitkällä enkä halunnut uskoa sääennusteita heh.. Ensimmäisenä iltana oli pakko ostaa kaulahuivi, koska tuuli oli tuolloin jäätävä. En kuitenkaan halunnut ostaa mitä tahansa huivia, joten "sitä oikeaa" etsittiin useammastakin kaupasta.. No Zara ei pettänyt tälläkään kertaa ja sieltä löysin tämän kamelinruskean, niiin pehmeän ja muhkean huivin.. :)

Bleiseri - Zara

Zarassa innostuin myös katsomaan erilaisia takkeja ja bleisereitä. Tämä menee keväisin ja kesäisin takkina ja muina vuodenaikoina bleiserinä. Mielettömän kivan näköinen ja erilainen verrattuna normaaleihin bleisereihin, jotka ovat vähän lyhyempiä.  

Kuten aiemmin jo totesin, olin positiivisesti yllättynyt kauppojen määrästä ja niiden tarjonnasta :)