VIIME PERJANTAI

Viikko sitten perjantaina pidimme kunnon äiti-tytärpäivän kolmestaan äitini sekä mummoni kanssa. Aamu lähtikin käytiin sillä, että kurvattiin mummolaan ja otettiin mummo kyytiin. Tuolloin oli vielä hellettä ja aurinkoa, joten suuntasimme ensin Mikkelin Puistoon ihailemaan erilaisia kukkia ja istutuksia. Sieltä jatkoimme eteenpäin Anjan Puistoon, joka sijaitsee noin 7-10km päässä Mikkelistä.

Anjan Puisto on siis nimensä mukaisesti puisto, jossa on valtava määrä erilaista kasvillisuutta. Kivoin yllätys oli kuitenkin pikkupuput, joita löytyi joka puun juurelta. Voi, kuinka olisin halunnut ottaa Zazulle kaveriksi sellaisen haha :D  

Anjan Puistosta siirryttiin torille kahvittelemaan. En edes muista, olemmeko koskaan olleet kolmestaan missään. Meillä oli kyllä ihana päivä yhdessä :)

Iltapäivästä palattiin takaisin mummolaan. Sää muuttuikin aika radikaalisti ja yllättäen iski kunnon ukkosmyräkkä. Mulla on aina ollut kunnon viha-rakkaussuhde ukkoseen. Olenko ainoa?

Illaksi ajeltiin takaisin kotiin ja käytiin nappaamassa Niklas vanhempieni luokse. Perjantai-ilta sujuikin leppoisasti grillaillen, onkien sekä saunoen. Ihan mahtava päivä kokonaisuudessaan! <3