VIIME VIIKOLLA..

1. Maanantaina menin työpäivän jälkeen kaupungille, jossa minua olikin odottamassa rakas kummityttöni ja serkkuni. <3

2. Kierreltiin hetki yhdessä kaupungilla ja ihasteltiin ensimmäisiä joulukoristeita ja -valoja. Käytiin samalla ostamassa ruokatarvikkeita ja hakemassa vähän leffaherkkuja Filmtownista.. Tästä onkin tainut tullut meidän perinne aina, kun he ovat meillä kyläilemässä :)

3. Meille tullessa tehtiin vähän ruokaa, heitettiin yökkärit päälle ja linnottauduttiin tyttöjen kanssa sänkyyn katsomaan Paddington leffaa. Kello taisi olla vähän yli 8 (!!), kun päätettiin käydä nukkumaan. Unentuloa ei tarvinnut kauaa odotella, sillä edellinen yö oli mennyt huonoilla yöunilla Niklaksen yskiessä keuhkoja pihalle.. 

4. Aamusta heräiltiinkin jo vähän ennen 7, joten heitin Zazun kanssa aamulenkin ihastellen upeaa taivasta. Tuossa vaiheessa lumesta ei ollut tietoakaan. Tällä hetkellä ulkona näyttää ihan toiselta! ❄️

5. Oltiin tehty jo etukäteen suunnitelmia tiistaille. Aamupäivästä vietettiin reilu pari tuntia HopLopissa hilluen, jonka jälkeen mentiin herkuttelemaan Rossoon lounaalle. Hetki jaksettiin kierrellä kauppoja ennen kuin oli pakko päästä vähäksi aikaa hengähtämään (saatoin ehkä vahingossa nukahtaa kesken leffan heh). Illasta ulkoiltiin vielä reilu tunnin verran kierrellen muutamia leikkipaikkoja. Jälleen kerran uni maistui ja nukuinkin aamuun saakka varsin sikeästi.

6. Keskiviikkona meidän talo hiljeni ja vietinkin loppuviikon taas töiden parissa. Olen päässyt tekemään 1,5 viikon ajan äidinkielen opettajan sijaisuutta, joka on ollut mieletön kokemus moneltakin kantilta. Illat tein kouluhommia ja puuhailin Zazun kanssa niitä näitä.

Viikonloppu tuli siis taas tarpeeseen, joten sen halusin ottaa ihan vaan rennosti kotona. Perjantaina käytiin vähän kaupoilla Black Fridayn takia, josta mukaan tarttui mm. uusi matto olohuoneeseen. Lisäksi päästiin herkuttelemaan itsetehdyllä pastalla, kaivettiin viimeisetkin joulukoristeet esille ja katsottiin pari leffaa - tosin nukahdin kummallakin kerralla ennen loppua hah..

Sunnuntaiaamuna herätessäni alahuuleni näytti jotenkin oudolta ja päivän mittaan se paheni. Kyseessä on kai huuliherpes, jota mulla ei ole aiemmin ollutkaan. Onneksi. Alahuuleni oli (on) nimittäin järkyttävän näköinen, joten yhtälailla voi luulla että a) olen saanut viikonloppuna turpaani tai b) ettei botoxin laittaminen ole oikein onnistunut. No, eiköhän tästäkin selvitä huumorin voimin.. :D Huippua uutta viikkoa sulle!